Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce si cat au vandut retailerii de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce si cat au vandut retailerii de Black Friday

Circa 100 de milioane de euro, atat estima PayU , cel mai mare procesator de plati de pe piata locala, ca vor cheltui romanii de Black Friday. De asemenea, compania miza ca in jur de un sfert din comenzi vor fi platite cu cardul. Din aceasta suma de. continuă pe Wall-Street Ro

EMag a vandut de 202 milioane de lei de Black Friday, cu trei milioane sub estimari

Cel mai mare retailer online, eMag, a vandut la editia din acest an a Black Friday 602. 000 de produse in valoare totala de 202 milioane de lei 45,45 milioane de euro), cu trei milioane de lei sub estimarile de la inceputul saptamanii, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

eMAG a vandut in total de peste 200 milioane lei de Black Friday. Peste 1.000 de romani au comandat lingouri si monede de aur

EMAG a anuntat ca vineri a vandut in valoare de 202 milioane lei, vanzarile fiind cu 37 milioane lei peste editia din 2014 a Black Friday. Pentru prima oara mobile-ul a depasit desktopul, avand 51% dintre cele 5,57 milioane de vizite de pe site-ul eMAG. Compania spune ca 1. 050 de romani au comandat in total 9,4 kg de lingouri si monede de aur, acest produs fiind surpriza de marketing anuntata de companie pentru Black Friday 2015.

BLACK FRIDAY 2015. Cele mai bune oferte la haine si incaltaminte, de Vinerea Neagra

Retailerii online au anuntat preturi cu pana la 80% mai mici, la haine si incaltaminte, cu ocazia zilei de Black Friday.

Cele mai bine vandute ceasuri clasice de Black Friday

Pentru cei care prefera ceasurile clasice in locul celor mai noi smartwatch-uri , retailerii Watchshop. ro si Elefant. ro au publicat cataloagele cu oferte de Black Friday. Care sunt ceasurile cu cele mai mari reduceri?.

Top ceasuri clasice pe care nu trebuie sa le ratezi de Black Friday

Pentru cei care prefera ceasurile clasice in locul celor mai noi smartwatch-uri , retailerii Watchshop. ro si Elefant. ro au publicat cataloagele cu oferte de Black Friday. Care sunt ceasurile cu cele mai mari reduceri?.

Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane

Reduceri eMAG sunt foarte usor de gasit in aceste zile, iar in acest articol vi le prezentam pe cateva dintre cele mai interesante. Black Friday 2015 va aduce reduceri considerabile la eMAG. Anul trecut, eMAG a vandut 420. 000 de produse si a inregistrat 1,1 milioane de vizite de pe dispozitive mobile. Magazinul online a incasat [] Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: Cati bani vei ajunge sa cheltui in Vinerea Reducerilor

Bugetul online alocat de romani pentru Black Friday 2015 va atinge o medie cu peste o treime mai mare fata de cel de anul trecut, estimeaza NETOPIA mobilPay. Apetitul consumatorilor pentru preturile scazute anuntate deja de retailerii online va impacta si numarul total de plati digitale realizate pe teritoriul Romaniei, acesta urmand sa creasca cu [] Black Friday 2015: Cati bani vei ajunge sa cheltui in Vinerea Reducerilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la Flanco: catalogul cu reduceri

Black Friday 2015 la Flanco incepe vineri, 20 noiembrie, la ora 7. Retailerul a facut public catalogul cu produse la reducere de Black Friday 2015. Reducerile de Black Friday 2015 la Flanco vor fi disponibile atat online cat si in cele 95 de magazine fizice din toata tara. Compania se asteapta ca peste trei milioane [] Black Friday 2015 la Flanco: catalogul cu reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce produse s-au vandut in primele secunde de Black Friday 2015

Microsoft Xbox ONE 500 GB Xbox, iPhone 6 sau SSD-uri au fost produsele care s-au vandut in doar cateva secunde uneori sub 5!), in cadrul campaniei de Black Friday a eMag .

Reducerile eMAG de care sa profiti dupa Black Friday

Reducerile eMAG continua chiar si dupa terminarea campaniei Black Friday 2015. Sub numele Bucurii de weekend, reducerile eMAG inca sunt disponibile la produse din toate gamele. Reducerile eMAG de Black Friday s-au dovedit a fi de mare succes pentru retailer, care tocmai a anuntat ca a vandut peste 29. 000 de televizoare, 13. 400 de laptopuri, si [] Reducerile eMAG de care sa profiti dupa Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )