Libnet.ro
UNICEF

13:30

Caz socant in Italia. Doua fetite romance au fost drogate cu cocaina si apoi abandonate intr-o masina

Antena3 Antena3,
Caz socant in Italia. Doua fetite romance au fost drogate cu cocaina si apoi abandonate intr-o masina

Doua fetite romance au fost drogate cu cocaina si abandonate intr-o masina in Italia. Politistii au spun ca surorile, in varsta de opt luni, respectiv doi ani, au fost lasate ore. continuă pe Antena3

Doua fetite din Romania, drogate cu cocaina in Italia

Doua fetite romance, in varsta de opt luni si doi ani, au fost drogate cu cocaina si abandonate intr-o masina in comuna Borgo San Giacomo, provincia Brescia din Italia, in.

Caz socant de CANIBALISM in Romania! Cine este VICTIMA care a fost UCISA apoi ...

Caz socant de canibalism la Sfantu Gheorghe! Un adolescent de 16 ani a ucis un tanar de 21 de ani, i-a baut sangele si a mancat parti din cadavru. Acestea sunt concluziile la care au.

Caz socant in Statele Unite. Un bebelus a fost tinut ostatic intr-o masina de propriul tata

Un bebelus de sapte luni a fost tinut ostatic. Micutul a fost salvat dupa sapte ore de negocieri. Politistii din Los Angeles au intervenit pentru a salva un bebelus de sapte luni, tinut ostatic de propiul t.

UPDATE Caz socant: o cladire plina de romani si moldoveni, incendiata intentionat in Germania. Sapte persoane sunt in stare grava

Un imobil din localitatea Bergkamen, langa Dortmund, in care figurau cazate peste 40 de persoane, dintre care 33 de romani, a ars in noaptea dintre 30 noiembrie si 1 decembrie. Potrivit presei germane, focul a fost pus intentionat. Sapte dintre victime sunt in stare grava.

Caz socant in Buzau! Un elev de 17 ani, desfigurat de un coleg mai mare. Ar putea sa-si piarda vederea

Un elev de 17 ani din Buzau se afla in situatia dramatica de a ramane fara un ochi, dupa ce a fost batut crunt de un coleg cu un an mai mare. Baiatul a fost dus de urgenta la un spital din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )