Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cazul rapirii politistului din Floresti. Platforma DA cere demisia ministrului de Interne si a directorului SIS

Adevărul Adevărul,
Cazul rapirii politistului din Floresti. Platforma DA cere demisia ministrului de Interne si a directorului SIS

Platforma Demnitate si Adevar cere convocarea de urgenta a Consiliului Suprem de Securitate, ca sa ofere o informare publica autorizata din partea institutiilor vizate in cazul de rapire a unui angajat al Inspectoratului de Politie Floresti de structurile de forta transnistrene. in legatura cu acest caz,Platforma DA cere demisia imediata a ministrului de interne, Pavel Voicu, si a directorului SIS, Alexandru Esaulenco, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Dosar penal in cazul politistului din Floresti, rapit de structurile de forta din Transnistria

Procuratura raionului Floresti a initiat o cauza penala pe faptul rapirii unei persoane si uzurpare de calitati oficialede catre angajatii structurilor de forta ale Transnistriei. Cazul a avut loc in aceasta dimineata, 7 octombrie, cand un ofiter din cadrul Inspectoratului de PolitieFloresti a fost rapit din curtea casei, situata in orasul Camenca, regiunea transnistreana.

SIS anunta ca i-a identificat pe angajatii structurilor de forta de la Tiraspol care au rapit un politist din Floresti

Serviciul de Informatii si Securitate anunta ca i-a identificat pe angajatii asa-numitului minister al securitatii de la Tiraspol, care au participat la rapirea politistului din Floresti Andrei Amarfi, caz care a avut loc in dimineata zilei de miercuri, 7 octombrie. Materialele prealabile obtinute vor fi transmise in adresa Procuraturii Generale in suportul masurilor procesual-penale initiate pe cazul dat.

Alerta in Republica Moldova. Un politist din Floresti a fost rapit de asa-zisele forte de securitate din Tiraspol

Un politist de la Floresti a fost rapit de catre asa zisele forte de securitate de la Tiraspol. Informatia a fost confirmata pentru UNIMEDIA de catre seful de la SPIA, Ion Mamaliga. Oficialul a precizat.

PE FONDUL TENSIUNILOR POLITICE Seful Camerei de Comert din Arabia Saudita cere boicotarea produselor din Turcia

Seful Camerei de Comert din Arabia Saudita, Ajlan al-Ajlan, a facut apel, pe Twitter, la o boicotare a produselor din Turcia, pe fondul informatiilor din partea comerciantilor ca neintelegerile dintre Ankara si Riad impiedica circulatia marfurilor intre cele doua puteri regionale.

Din spital, Trump cere Congresului, pe Twitter, sa adopte noul program de stimulare a economiei afectata de noul coronavirus

Presedintele american Donald Trump a presat sambata Congresul, pe Twitter, sa adopte noul program de stimulare a economiei afectata de epidemia de coronvirus, in conditiile in care administratia sa si democratii din Congres nu reusesc sa ajunga la un compromis, relateaza CNBC.

Verificari la Constanta in cazul elevilor ridicati din curtea scolii

Conducerea Ministerului de Interne a anuntat verificari cu privire la modul in care au intervenit politistii din Constanta care au ridicat si dus la sediu opt elevi din curtea unei scoli.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )