Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cea mai ampla actiune de impadurire din Romania. E timpul sa actionezi: Fii voluntar!

Antena3 Antena3,
Cea mai ampla actiune de impadurire din Romania. E timpul sa actionezi: Fii voluntar!

In data de 14 noiembrie 2015 Plantam fapte bune in Romania. Este vorba despre oinitiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat, care va deschide cea mai mare actiune de impadurire din. continuă pe Antena3

Spectre a stabilit un nou record mondial Guinness pentru cea mai ampla explozie dintr-un film

Lungmetrajul Spectre, cel mai recent opus al francizei James Bond, celebra pentru scenele sale de actiune, a stabilit un nou record mondial, pentru cea mai ampla explozie dintr-un film, au anuntat, marti, reprezentantii Guinness World Records, citati de Reuters.

Cea mai usoara bicicleta pliabila din lume, construita de doi romani

Doi tineri romani au proiectat, in Londra, cea mai usoara bicicleta pliabila din lume, care cantareste 6. 5 kg.

FOTO: Cum arata cea mai lenesa pisica din Japonia

Cea mai lenesa pisica din Japonia, Ura, are 17 ani si este vedeta pe Internet.

IRI: Moldovenii au cea mai mare incredere in Renato Usatii. Partidele proruse sunt in top

Persoanele in care au cea mai mare incredere cetatenii Republicii Moldova sunt Renato Usatii, Maia Sandu si Igor Dodon, arata un sondaj al Institutului Republican International IRI) realizat la comanda Magenta Consulting.

Sylvia, in lacrimi si cu aripi negre de inger in noul clip. Cea mai frumoasa piesa a artistei, lansata azi! VIDEO

Sylvia si-a surprins azi fanii cu un nou videoclip ce marcheaza o noua colaborare a sa cu DJ Rynno. Artista a inregistrat piesa El si ea, o compozitie superba care aseaza pe note muzicale o poveste de iubire cu final atipic.

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene, avertizeaza economistul Daniel Daianu, apreciind ca atat criza Zonei Euro, cat si criza refugiatilor/migrantilor au revelat slabiciuni ale Uniunii.

Ellie White, revoltata ca scolile din Romania nu sunt protejate impotriva incendiilor

Ellie White se declara revoltata de situatia din Romania expusa de premierul interimar, Sorin Cimpeanu, ministru al edicatiei, aceea ca doar doar o mica parte din cele peste 19. 000 de scoli din tara au autorizatie in privinta protectiei impotriva incendiilor.

Primul serviciu de car sharing din Romania a fost lansat la Cluj

Pony Car Sharing este un concept implementat de doi investitori dinechipa de publicitate a agentieiMarks. Ideea presupune partajarea de masini, astfel incat sa ai mobilitate de transport dupa ce te inregistrezi pe platforma dedicata proiectului. isi va trebui o adresa dee-mail, apoi vei alegeo parola necesara de accesare a contului tau de membru si un cod [] Primul serviciu de car sharing din Romania a fost lansat la Cluj Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase Bond Girls din toata seria James Bond

Monica Bellucci face furori in noul film din seria James Bond, Spectre, chiar si doar in cateva scene. Si filmele anterioare au avut in distributie, insa, femei deosebit de frumoase. Iata cine a jucat pana acum rolul de Bond Girl.

Marturisirile unei foste angajate la linia fierbinte: care a fost cea mai bizara fantezie sexuala a unui client si de ce a renuntat la meserie

Lea Grover, o femeie de 32 de ani din Chicago, lucreaza ca blogger la diferite publicatii pentru mamici. in timpul studentiei insa, femeia avea o alta meserie, despre acum ii este destul de greu sa vorbeasca: era operatoare la o linie erotica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )