Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai frecventa greseala pe timp de canicula. Explicatiile unui expert, la RFI

Hotnews Hotnews,
 Cea mai frecventa greseala pe timp de canicula. Explicatiile unui expert, la RFI

Temperaturi sufocante, in aceste zile, in Romania. Canicula s-a instalat din nou in cea mai mare parte a tarii, motiv pentru care medicii recomanda populatiei sa se protejeze cat mai bine. Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem pe timp de canicula si ce fel de mancare si bauturi ar trebui sa evitam in aceasta perioada?. continuă pe Hotnews

Cel mai mare oras din lume: Tokyo are cea mai mare populatie, in timp ce New York are cea mai mare suprafata

Cel mai mare oras din lume. Zonele urbane sunt intr-o continua evolutie, in special in tarile in curs de dezvoltare. Unele dintre ele au devenit atat de populate, incat au depasit inclusiv unele dintre cele mai mari tari din lume. Ca numar de locuitori, cel mai mare oras din lume este Tokyo, capitala Japoniei. in ceea ce priveste suprafata, cel mai mare oras din lume este New York.

Cea mai mare benzinarie din lume va fi administrata de Shell timp de 10 ani

Cea mai mare benzinarie din lume, Berchem, cu o capacitate de 260 de milioane de litri/an, va fi administrata de Shell Luxembourgeoise dupa ce Guvernul din Luxemburg a reinnoit contractul pentru inca 10 ani.

Ascensiunea incredibila a Angelei Merkel: de la fizica cuantica la cea mai puternica femeie din lume

Angela Merkel a sarbatorit, vineri, 61 de ani, adresandu-se Parlamentului german pentru a vota pozitiv in cazul scoaterii Greciei din criza. Cea mai puternica femeie din lume, dupa cum a fost cotata anul acesta de revista Forbes, are un doctorat in fizica cuantica, conduce una dintre cele mai bogate tari din Europa si este actorul principal al negocierilor privind ajutorul financiar masiv pentru Grecia.

Rovana Plumb: Cea mai mare farsa politica. PNL a votat Codul Fiscal, iar acum il sustine pe Iohannis. Predoiu preia invataturile lui Basescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca PNL a realizat cea mai mare farsa politica prin jocul dublu pe care l-a facut partidul in privinta noului Cod Fiscal. Este regretabil ca aceste.

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: Lucrarile vor incepe in toamna

O cladirea ce va avea 155 de metri inaltime va fi construita la Timisoara si va fi cea mai inalta din Romania, depasind cu 18 mai mult decat Sky Tower din Bucuresti. Lucrarile vor demara in toamna,.

Salina Slanic, cea mai mare din Europa si locul cu cel mai pur aer de pe planeta. Pana la ce adancime se poate ajunge cu colivia in miezul pamantului

Salina Slanic, din statiunea cu acelasi nume din Prahova, detine cateva superlative speciale: este cea mai mare din Europa ca dimensiuni, volumul de sare excavata fiind de 2,9 milioane de metri cubi, si detine cel mai pur aer de pe planeta, lipsit aproape total de radiatii si poluare.

Un brand brasovean de incaltaminte, reprezentantul Romaniei la cea mai exclusivista expozitie europeana

Brandul brasovean de incaltaminte S-KARP este prezent in aceste zile la celebra expozitia germana Outdoor 2015 Friedrichshafen. Outdoor Show este o expozitie exclusivista, cea mai importanta din Europa si a 3-a la nivel mondial, in care doar brandurile de top sunt acceptate ca expozante.

Cum arata cea mai mare benzinarie din lume. Are 51 de pompe si este frecventata zilnic de 25.000 de vizitatori

Cu o suprafata de peste 60. 000 de metri patrati, statia de alimentare de la Berchem, din Luxemburg, este cea mai mare din intreaga lume. Aceasta este operata de catre gigantul petrolier olandez Shell si dispune de 51 de pompe de carburant, dintre care 24 pentru camioane si 27 pentru autoturisme, plasate pe 21 de benzi.

Gala Premiilor EPSY: Serena Williams, desemnata cea mai buna jucatoare din acest an

Serena Williams a fost desemnata cea mai buna tenismena din acest an la Gala Premiilor ESPY. Astfel, ea le-a devansat pe Maria Sarapova, Simona Halep si Petra Kvitova, potrivit ziare. com. Romanca a lipsit de la.

Cea mai desteapta nevasta de domnitor. Povestea Doamnei Elina, sotia lui Matei Basarab, a condus singura Tara Romaneasca in vremuri tulburi

Doamna Elina, sotia domnitorului Matei Basarab, a ramas in istorie ca patroana literaturii romanesti. Nicolae Iorga este cel care a numit-o astfel pe cea mai cultivata si erudita doamna a Tarii Romanesti, intr-un articol aparut in 1932 si numit chiar ,,Doamna Elina a Tarii Romanesti ca patroana literara. Destinul Elinei Basarab a fost legat, vreme de patru decenii, de domnitorul Matei Basarab, cu care s-a casatorit cand avea doar 14 ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )