Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cea mai mare despagubire din istoria SUA. Cat va plati compania petroliera britanica pentru dezastrul ecologic din Golful Mexic

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare despagubire din istoria SUA. Cat va plati compania petroliera britanica pentru dezastrul ecologic din Golful Mexic

Compania petroliera britanica BP, responsabila de poluarea produsa in Golful Mexicin 2010, a stabilit sa achite despagubiri de 18,7 miliarde de dolari Administratiei federale din Statele Unite si autoritatilor din cinci state americane. continuă pe România Liberă

Creditarea in zona euro, in cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Creditele acordate companiilor si gospodariilor din zona euro au inregistrat, in luna mai, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii trei ani, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a lansat masuri de relaxare cantitativa achizitii de active) in valoare de 1. 100 miliarde de euro, menite sa stimuleze cresterea economiei regiunii.

Peste 1.200 de detinuti AU EVADAT. Este cea mai mare evadare din istorie!

Peste 1. 200 de detinuti dintr-o inchisoare din Yemen au evadat, in urma unor confruntari violente cu fortele de ordine. Printre acestia se numara si suspecti Al-Qaeda. Incidentul a.

Ce a declarat cel mai bun antrenor din istoria tenisului despre Simona Halep

Americanul Brad Gilbert, cel pe care Adre Agassi l-a descris ca fiind cel mai bun antrenor din istoria tenisului, a declarat ca Simona Halep poate avea un parcurs foarte bun la editia din acest an a Wimbledon.

Care este cea mai PACIFISTA tara din lume in 2015

Islanda este cea mai pacifista tara din lume, urmata de Danemarca si Austria, potrivit topului realizat pentru anul 2015 de Institutul pentru Economie si Pace.

Euro ajunge la 4,4931 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Euro s-a apreciat luni cu 3,54 bani fata moneda nationala, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,4931 lei/euro, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate, pe fondul situatiei tensionate generate de anuntul referendumului din Grecia.

BNR: Euro a sarit la 4,49 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4931 lei pentru moneda europeana, in urcare cu 3,54 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4577 lei, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate.

Primul roman care trece inot Canalul Manecii. Cum s-a pregatit pentru cea mai grea experienta din viata sa

Andrei Rosu reprezinta Romania la una dintre cele mai grele competitii din lume, Arch 2 Arc A2A). Imagineaza-ti ca ajungi la limita si ca trebuie sa treci dincolo de ea, fiind totodata la jumatatea drumului.

Cum ne revenim dupa o dezamagire in dragoste si care este cea mai mare greseala pe care o facem cand suferim - sfaturile psihologului

Psihologii spun ca, dupa ce esti tradat in dragoste, este normal sa simti durere, furie, confuzie. Cum sa treci peste doliul sufletesc? Adevarul va va prezinta sfaturile psihologilor: ce putem sa facem atunci cand simtim ca viata nu mai are sens.

Rubrica meteo cu cea mai MARE audienta cand prezentatoarea SE iNTOARCE la harta

In Romania nu exista asa rubrica meteo si, de fapt, nici in Europa. Poate doar unele prezentatoare ale rubricii sport sa mai faca barbatii sa ridice interesati din sprancene. Ei bine, prin comparatie, in.

Zece lucruri putin stiute despre Horea, omul care i-a condus pe iobagi in cea mai sangeroasa rascoala din ultimele secole. Cu care alt personaj istoric era inrudit

Numele lui Horea a ramas in istoria Transilvaniei ca simbol al patriotismului, chiar daca povestea omului care i-a condus pe iobagi intr-una dintre cele mai sangeroase revolte din ultimele trei secole a starnit numeroase controverse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )