Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce a declarat cel mai bun antrenor din istoria tenisului despre Simona Halep

Antena3 Antena3,
Ce a declarat cel mai bun antrenor din istoria tenisului despre Simona Halep

Americanul Brad Gilbert, cel pe care Adre Agassi l-a descris ca fiind cel mai bun antrenor din istoria tenisului, a declarat ca Simona Halep poate avea un parcurs foarte bun la editia din acest an a Wimbledon. continuă pe Antena3

El e Boo, cel mai mic caine din Marea Britanie. Este cat o cutie de bere

Faceti cunostinta cu cel mai mic caine din Marea Britanie. Boo apartine rasei chihuahua si, la sase luni, in pozitia asezat, abia daca atinge inaltimea a doua conserve. Boo are 20 de centimetri lungime.

BNR: Euro a sarit la 4,49 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4931 lei pentru moneda europeana, in urcare cu 3,54 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4577 lei, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate.

Grecia: Valoarea depozitelor bancare a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani

Valoarea depozitelor din Grecia a ajuns la cel mai scazut nivel din mai 2004 din cauza temerilor privind situatia financiara a tarii, in ciuda faptului ca iesirile din depozitele bancilor elene s-au mai.

Cel mai mare tricolor din judetul Harghita a fost arborat in Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului

Cel mai mare tricolor din judetul Harghita a fost arborat astazi in curtea Inspectoratului de Politie din Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei Drapelului. La festivitatea de arborare au participat si.

Dinamo si-a dat afara cel mai bun jucator

FC Dinamo Bucuresti si atacantul polonez Kamil Bilinski au convenit astazi, pe cale amiabila, incheierea raporturilor contractuale, a anuntat directorul general Dinu Gheorghe pentru site-ul oficial al clubului din.

Mirel Radoi, cel mai bogat elev din Romania, cu o avere estimata la peste 15 milioane de euro

Mirel Radoi, in varsta de 34 de ani, care s-a intors la Steaua dupa 6 ani si jumatate, are emotii in aceasta perioada, avand in vedere ca s-a inscris la examenul de bacalaureat. Totodata, Radoi este cel.

FDIN, cel mai nou partid din Romania

Tot ce e romanesc nu piere si nici nu va pieri. Este motto-ul celei mai noi formatiuni politice infiintata in Romania. Frontul Demnitatii si Identitatii Nationale este o formatiune politica de centru.

Aerostar, cea mai mare apreciere de la BVB

Actiunile Aerostar Bacau s-au apreciat cu 19,04%, in perioada 17-24 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, fiind urmate de titlurile SIF Hoteluri +12,79%) si Comelf Bistrita +9,37%).

Quasi Modo, cel mai urat caine din lume

Quasi Modo, o corcitura intre pitbull si ciobanesc olandez, a castigat titlul de cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California.

Efectul Greciei pe bursele europene: cele mai mari scaderi din ultimele opt luni

Actiunile companii europene au inceput tranzactiile de luni in scadere cu 2,8%, cel mai amplu declin din ultimele opt luni, din cauza riscului ca Grecia sa intre in incapacitate de plata in urma esuarii negocierilor pentru un nou program de reforma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )