Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cea mai sexy profesoara de matematica este din Belarus - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cea mai sexy profesoara de matematica este din Belarus - VIDEO

Oksana Neveselaya din Belarus este considerata cea mai sexy profesoara de matematica. Tanara a devenit celebra pe retelele de socializare, unde a primit acest titlu din partea internautilor, relateaza. continuă pe Antena3

Serial RL. Cum au executat rusii cea mai mare deportare a romanilor din Basarabia. Operatiunea s-a desfasurat intre 6 si 7 iulie 1949 (II)

Zeci de mii de basarabeni au fost dusi intr-un echivalent modern al robiei babiloniene, fara dreptul de a mai reveni vreodata acasa.

O profesoara de matematica, FILMATA in timp ce preda: Acum e considerata cea mai FRUMOASA din lume (FOTO, VIDEO)

Matematica poate fi dificila chiar si pentru cei mai sarguinciosi elevi , cu atat mai mult atunci cand ai o profesoara precum Oksana Neveselaya. Simpatica blonda a fost desemnata cea mai.

Cel mai sexy bunic din China: La 80 de ani defileaza pe podiumurile de moda. Batranetea nu este o scuza sa te dai batut VIDEO

Dupa ce anul trecut a defilat tantos cu pieptul dezgolit si un fizic de invidiat la o prezentare de moda, un barbat in varsta de 80 de ani a fost supranumit cel mai sexy bunic din China.

Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Niciun magistrat din Romania - judecator sau procuror - nu primeste o pensie de serviciu de peste 100. 000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat pentru Stirile Pro TV ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41. 000 de lei. Surse din Ministerul Justitiei au explicat anterior pentru HotNews. ro care a fost mecanismul prin care anumiti magistrati au ajuns sa incaseze legal pensii de 1 miliard de lei vechi fiecare 22. 000 euro).

Cum arata cea mai scumpa casa din America

Cea mai scumpa casa din America este acum de vanzare. Iata cum arata impozanta locuinta, unde este situata, pe ce suprafata se intinde si la cat este evaluata.

VINUL, cea mai SANATOASA bautura! CANTITATEA IDEALA indicata pentru a fi bauta iNTR-O ZI cu scopul de a ne feri de Alzheimer sau de bolile de inima

Cantitatea ideala de vin indicata pentru a fi bauta intr-o zi este de 148 ml, conform nutritionistului americanKaren Ansel. Karen a declarat ca vinul este cea mai sanatoasa bautura, iar.

Wilshire Grand Tower, cea mai inalta cladire din Los Angeles

Un nou bloc zgarie-nori din centrul orasului american Los Angeles va deveni, anul viitor, cea mai inalta cladire din zona de vest a raului Mississippi. La inceputul lunii septembrie a fost finalizata constructia acoperisului cladirii Wilshire Grand Tower, de 73 de etaje, a carei inaltime este de 335 de metri. Aceasta depaseste cu aproape 25 de metri cladirea U. Bank Tower, aflata in vecinatate, care detinea anterior titlul de cea mai inalta cladire din regiune, din 1989.

Cea mai buna ciorba de dovlecei cu rosii

Ne bucuram mai mereu de gustul unei ciorbe fierbinti, aburinde asezata pe masa. Pentru cea mai buna ciorba de dovlecei cu rosii ai nevoie de legume proaspete, ierburi la fel de proaspete si aromate si un strop de parmezan, daca este pe gustul tau.

Cea mai mare chirie solicitata in Dolj pentru un teren este de 10.000 de euro

Cea mai mare chirie solicitata in judetul Dolj pentru un teren este de 10. 000 de euro pe luna. Impozitul pe care il plateste la stat persoana fizica este de 51. 840 de lei.

Simona Halep, nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2016

Simona Halep, locul patru mondial, este nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a anului 2016, alaturi de Angelique Kerber, Serena Williams, Garbine Muguruza si Karolina Pliskova, a anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )