Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai puternici oameni din Europa: Nu mai pierdeti timpul

Antena3 Antena3,
Cei mai puternici oameni din Europa: Nu mai pierdeti timpul

Presedintele Frantei, Francois Hollande, si cancelarul german, Angela Merkel, care au discutat la telefon marti seara cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, si cu presedintele ucrainean, Petro Porosenko,. continuă pe Antena3

Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Bayern se va duela cu Sahtior in optimile Champions League, aceasta partida insemnand o noua intalnire intre Josep Guardiola si Mircea Lucescu. Sahtior are unul din cei mai buni antrenori din lume, a precizat Pep despre tehnicianul roman.

Cei mai buni sportivi din judet vor fi recompensati in cadrul Galei Sportului Buzoian

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi premiati pentru performantele obtinute in acest an in cadrul Galei Sportului Buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal.

Ai carte, ai parte. Cei mai multi someri din Maramures au patru sau opt clase

Proverbul potrivit caruia ai carte, ai parte se aplica din plin in cazul judetului Maramures. O demonstreaza statisticele care exista la nivel de judet Maramures in ceea ce priveste numarul celor aflati in cautarea unui loc de munca.

Cei mai periculosi politicieni ai Europei. Ei pot aduce haosul pe continent in 2015

Situatia politica din Europa este in continua deteriorare pe masura ce deflatia ameninta tot mai multe tari, iar cresterea economica devine un deziderat. Problemelor economice se adauga conflictul din Ucraina, rata mare a somajului, situatie care.

Statistici Liga I: Otelul, echipa cu cei mai multi jucatori in tur, Petrolul, magnet de jucatori straini

Otelul Galati este echipa care a folosit cei mai multi jucatori in turul campionatului, cu un total de 33 de sportivi. Cele 18 cluburi din Liga 1 au folosit in aceasta perioada 465 de fotbalisti.

Unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din Romania, cetatean de onoare al judetului Bistrita-Nasaud

Sase personalitati care au facut cinste judetului Bistrita-Nasaud vor primi titulatura de cetatean de onoare. Este vorba despre generalul Ioan Birisiu, artistul Marcel Lupse, profesorul universitar Liviu Maior, inginerul Georg Lecca, Heinrich Schnatmann si Lucian Sanmartean.

Declin important in sectorul bancar si cel energetic din Europa

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent ieri, trase in jos de sectorul bancar si cel al energiei.

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de fum si miros de carnati de casa prajiti

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de comercianti si chioscuri unde se prepara mancaruri prajite, dupa ce Primaria din Paris l-a desemnat pe omul de afaceri Marcel Campion sa.

Cronologia celui mai dinamic sector din business: cele mai relevante evenimente pe piata de bricolaj, in 2014

Bricolajul a fost cel mai dinamic sector din business in 2014, fiind caracterizat atat de exituri, preluari, cat si consolidari ale jucatorilor in piata. Ce evenimente au marcat piata de bricolaj in 2014, aflati in prezentarea de mai jos!.

Cotatia petrolului a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani

Cotatia petrolul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii 5 ani, in contextul incetinirii cresterii economiei mondiale. Un baril de titei cu livrare in ianuarie a pierdut 24 de centi pana la 55,67 dolari, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )