Libnet.ro
UNICEF

08:45

Unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din Romania, cetatean de onoare al judetului Bistrita-Nasaud

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din Romania, cetatean de onoare al judetului Bistrita-Nasaud

Sase personalitati care au facut cinste judetului Bistrita-Nasaud vor primi titulatura de cetatean de onoare. Este vorba despre generalul Ioan Birisiu, artistul Marcel Lupse, profesorul universitar Liviu Maior, inginerul Georg Lecca, Heinrich Schnatmann si Lucian Sanmartean. continuă pe Adevărul

Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Bayern se va duela cu Sahtior in optimile Champions League, aceasta partida insemnand o noua intalnire intre Josep Guardiola si Mircea Lucescu. Sahtior are unul din cei mai buni antrenori din lume, a precizat Pep despre tehnicianul roman.

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care [].

Dan Lufkin, unul dintre oamenii-legenda de pe Wall-Street: Mi-as pune viata in mainile lui Mugur Isarescu

Romania duce lipsa de lideri politici puternici, precum un Kennedy, singura exceptie fiind guvernatorul BNR Mugur Isarescu, considera Dan Lufkin, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din lume si o legenda pe Wall Street.

GSSC: Klaus Iohannis, cel mai apreciat politician din Romania

Klaus Iohannis este politicianul in care romanii au cea mai mare incredere, potrivit unui studiu efectuat de GSSC Avangarde. Potrivit sondajului, 68% dintre cei chestionati spun ca alegerea lui Klaus Iohannis.

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1 e banuit ca a dat cea mai mare mita din Romania

Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania la concurenta cu Ion Tiriac, este banuit ca ar fi dat o mita uriasa pentru a scapa de un dosar penal.

Omul care a facut cele mai tari afaceri imobiliare: cine este Ioannis Papalekas

Ioannis Papalekas este unul dintre cei mai cunoscuti investitori imobiliari din Romania si, in acelasi timp, si unul dintre cei mai misteriosi oameni din real estate. Spre exemplu, cu omul de afaceri nu a existat nicio fotografie pana anul acesta.

Cancerul ne-a rapit jumatate de echipa nationala. Manea, Stefanescu, Crisan, Dobrin si altii au murit de aceeasi boala

Nae Manea, unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Rapidului, s-a stins din viata la doar 60 de ani, din cauza unui cancer la ficat galopant.

Romania, pe locul 12 in topul tarilor cu cei mai multi participanti la Hour of Code

Peste 320. 000 de romani au participat anul acesta la Hour of Code, unul dintre cele mai mari evenimente de educatie din lume. Hour of Code a avut loc in saptamana 814 decembrie cand, zeci mii de elevi si profesori au parcurs tutoriale.

Cei mai puternici oameni din Europa: Nu mai pierdeti timpul

Presedintele Frantei, Francois Hollande, si cancelarul german, Angela Merkel, care au discutat la telefon marti seara cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, si cu presedintele ucrainean, Petro Porosenko,.

Cei mai buni sportivi din judet vor fi recompensati in cadrul Galei Sportului Buzoian

Cei mai buni sportivi ai judetului Buzau vor fi premiati pentru performantele obtinute in acest an in cadrul Galei Sportului Buzoian. Evenimentul, devenit deja traditie, este organizat de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Clubul Sportiv Municipal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )