Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai mare muzeu al comunismului din Europa, deschis intr-o hala din zona industriala a orasului Botosani

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare muzeu al comunismului din Europa, deschis intr-o hala din zona industriala a orasului Botosani

Muzeul Vietii Cotidiene in Comunism este o initiativa indrazneata a unui grup de istorici si scriitori romani. Proiectul a fost lansat astazi printr-o prima expozitie, urmand ca in 2015 muzeul sa fie amenajat intr-o hala industriala a Epocii de Aur din Botosani. continuă pe Adevărul

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

Ce companie vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari din Romania

Compania Posta Romania Broker de Asigurare vrea sa ajunga in urmatorul an cel mai mare broker de asigurari din Romania. Astfel, societatea estimeaza ca va obtine aproximativ 2,5 milioane de lei, venituri din comisioanele incasate din distributia contractelor de asigurare.

Budapesta. Cel mai mare miting din timpul regimului Viktor Orban

Aproximativ 100. 000 de persoane au participat, marti seara, la manifestatia organizata la Budapesta in semn de protest fata de taxa suplimentara pe Internet, acesta fiind cel mai mare miting organizat de cand Guvernul Viktor Orban a ajuns la putere in anul 2010, relateaza Mediafax.

Pensionarii englezi traiesc mai rau decat cei din Europa de Est

Pensionarii din Marea Britanie au un nivel de trai mai scazut decat cei din Europa de Est, inclusiv Romania, arata un sondaj al Centrului International pentru Longevitate, citat de Daily Express, relateaza Mediafax.

Cel mai mare mall si locul cel mai vizitat din lume!

Pasionatii de calatorii se bucura de un sejur in Dubai cu orice ocazie, fie ca este vara sau iarna, sarbatoare sau vreun eveniment deosebit, mai ales ca ideile de activitati si atractiile parca nu se mai termina. Si ch.

O pensionara din Timisoara si-a ridicat premiul de 16,8 milioane de lei la Joker, cel mai mare din istoria jocului

O pensionara din Timisoara si-a ridicat premiul de peste 16,8 milioane de lei, castigat in 16 octombrie la Joker, anunta Loteria Romana. Castigatoarea este o pensionara din Timisoara, pasionata de.

Posta Romana vrea sa devina cel mai mare broker de asigurari in urmatoarele 12 luni bazandu-se pe cei peste 27.000 de angajati/Salariile postasilor vor creste in medie cu 100 lei brut din noiembrie

Posta Romana si-a anuntat miercuri intrarea pe piata de brokeraj in asigurari, deocamdata printr-un proiect pilot. Printr-o companie special creata, Posta Romana Broker de Asigurari, care are 4 angajati, operatorul postal a inceput sa vanda asigurari generale la sediul central, iar incepand de joi, 30 octombrie, si in oficiul 39 din Capitala. Conducerea Postei mizeaza pe baza uriasa de clienti si pe cei peste 27. 000 de angajati, care isi vor lua comision din vanzarea politelor, in cazul in care sunt autorizati sa vanda asigurari, sau daca reusesc sa convinga oamenii sa-si incheie asigurari. Intrebat de cresterile salariale, Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane, a spus ca in medie salariile vor creste cu 100 lei brut incepand de luna viitoare.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

FOTO VIDEO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

Victoria Beckham, cel mai de succes antreprenor din Marea Britanie

Victoria Beckham se poate numi o femeie norocoasa, din toate punctele de vedere. Daca in viata personala, are un mariaj reusit cu David Beckam, nici profesional nu sta deloc prost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )