Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare plan de reorganizare, din istoria Arabiei Saudite pentru a trece peste socul prabusirii pretului petrolului

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare plan de reorganizare, din istoria Arabiei Saudite pentru a trece peste socul prabusirii pretului petrolului

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar urma sa accelereze tairea de subventii si sa impuna mai multe taxe, intr-o incercare de a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium. Alcatuit din 60. 000 de flori, aranjamentul este rodul a cinci zile de munca a 260 de specialisti, studenti si voluntari si va putea fi admirat pana duminica, 3 aprilie. Aceasta veritabila opera de arta a fost prezentata in deschiderea seriei de evenimente care precede Festivalul Singapore Garden, ajuns la cea de-a sasea editie, ce va avea loc intre 23 si 31 iulie.

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium.

Studiu: Belgia, cel mai mare producator de luptatori europeni in numele Statului Islamic

Potrivit jurnalistilor de la Reuters, Franta, Germania si Marea Britanie sunt statele din Europa care trimit cel mai mare numar de luptatori in numele autoproclamatului Stat Islamic. Dar daca este sa luam.

webPR: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul din cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, care are loc in Poiana Brasov, si se afla anul acesta la editia cu numarul 7.

Copenhaga, in topul oraselor cu cel mai scump transport public din lume (FOTO)

In urma unei statistici cu privire la pretul celor mai scumpe bilete pentru transportul in comun, Copenhaga se situeaza pe locul intai. Pentru un bilet de autobuz, tramvai sau metrou,.

Cel mai mare site de piraterie online se schimba dintr-un motiv incredibil!

The Pirate Bay are de gand sa contribuie la salvarea mediului inconjurator prin noul design de pe site, scrie playtech. roCunoscutul site de trrente The Pirate Bay se pare ca va adopta un nou design in curand,.

Arabia Saudita se pregateste pentru era post-petrol prin crearea celui mai mare fond suveran dn lume

Arabia Saudita se pregateste pentru era post-petrol creand cel mai mare fond suveran din lume, de 2. 000 de miliarde de dolari, informeaza The Independent. Fondul va reuni cele mai valoroase active ale.

Retetele celui mai mare bucatar al Imperiului Roman. Cum se gatea in urma cu 2.000 de ani puiul cu naut

Apicius, cel mai mare bucatar al Imperiului Roman, a lasat lumii mostenire o culegere de retete pregatite de el pentru imparatii vremii si nu numai. Gastronomul salajean Mircea Groza ne prezinta una dintre aceste retete, gatita nu doar o data de el.

Formula 1: Nico Rosberg, cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Statului Bahrein

Germanul Nico Rosberg Mercedes), castigator in Australia in primul Mare Premiu al sezonului de Formula 1, a semnat cel mai bun timp si in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere, din cadrul Marelui Premiu al Bahrainului, dupa ce fusese cel mai rapid si in prima sesiune de vineri.

Se-ntampla in Cluj:Vaci, intre blocurile din cel mai mare cartier al orasului

Scena a fost surprinsa de consilierul local Ioan Bildea pe strada Ciucas, aflata in apropierea zonei de padure a orasului. Conslierul a postat doua fotografii cu insolita scena pe contul sau de facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2827 seconds )