Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cel mai mare trust de presa din secuime a primit finantari de 2,6 milioane de euro de la companii de stat din Ungaria, prin intermediul unei fundatii - ancheta Transindex.ro

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare trust de presa din secuime a primit finantari de 2,6 milioane de euro de la companii de stat din Ungaria, prin intermediul unei fundatii - ancheta Transindex.ro

Cel mai important trust de presa din secuime a primit, in ultimii trei ani, finantari de aproximativ 2,6 milioane de euro de la companii maghiare aflate in proprietatea statului, prin intermediul unei fundatii din Ungaria, potrivit unei anchete Transindex. ro. Fundatia respectiva, infiintata de catre firma care editeaza cotidianul Magyar Nemzet, apropiat guvernului Orban, a alocat trustului din Romania - ce editeaza ziare in Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Targu Mures, precum si alte publicatii - aproximativ jumatate din sponsorizarile primite de la companii de stat din Ungaria, arata sursa citata. continuă pe Hotnews

UE si SUA, la un pas de CEL MAI AMPLU ACORD REGIONAL DIN LUME

Uniunea Europeana a avertizat ca va exclude bancile, fondurile de hedging, asiguratorii si alte companii financiare dintr-un acord comercial negociat cu Statele Unite, din cauza dezacordurilor privind colaborarea.

Top 10: Amazon devine cel mai valoros brand de retail din lume. Wal-Mart a fost depasit

Amazon a depasit Wal-Mart, devenind cel mai mare brand de retail din lume la nivel global, jucatorul online si-a crescut vanzarile cu 22% si si-a crescut valoarea brand-ului cu 41%, pana la 64 de miliarde de dolari. Vezi in slide-urile urmatoare top-ul.

Primaria Botosani s-a imprumutat la banca petnru a face cel mai mare aqua park din Moldova. Creditul este de 24 milioane lei

Consilierii locali ai municipiului Botosani au votat contractarea unui imprumut de catre Primaria Botosani pentru cofinantarea parcului de agrement de la Cornisa. imprumutul este in valoare de 24 de milioane de lei.

Primaria Botosani a imprumutat 24 de milioane de lei de la banca pentru a face cel mai mare aqua park din Moldova

Consilierii locali ai municipiului Botosani au votat contractarea unui imprumut de catre Primaria Botosani pentru cofinantarea parcului de agrement de la Cornisa. imprumutul este in valoare de 24 de milioane de lei.

Acest tren, facut de nemti in 1931, mergea cu o viteza de cinci ori mai mare decat trenurile din Romania de astazi

Schienenzeppelin a fost un prototip de tren cu elice care a fost construit de nemti in anul 1931. Trenul cantarea 20 de tone si avea un motor de 600 CP realizat de cei de la BMW. Trenul a fost creat sa circule cu o.

Nasterile au ajuns la cel mai mic nivel de dupa al Doilea Razboi Mondial

Nasterile au ajuns in 2013 la cel mai mic nivel de dupa al Doilea Razboi Mondial, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Ministerul Sanatatii trebuie sa reia programul de fertilizare in vitro, prin care au fost adusi pe lume peste 350 de copii, a declarat profesorul dr. Radu Vladareanu, transmit sursele din presa.

Romania are cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE

Romania a inregistrat in luna mai cel mai puternic avans al inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 46,1%, la 6. 001 masini. in acelasi timp, Dacia se situeaza printre primele marci de pe piata auto europeana dupa cresterea vanzarilor.

Iran-Nigeria 0-0, primul egal si cel mai slab meci de la Cupa Mondiala 2014

Iran a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Nigeria, din prima etapa a fazei grupelor. Africanii au insistat mai mult in atac, insa cea mai mare ocazie de gol le-a apartinut iranienilor, care puteau da lovitura in minutul 35, prin Ghoochannejhad. A fost primul rezultat de egalitate si primul meci fara gol de la acest turneu final, care ne obisnuise cu foarte multe reusite pana acum. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

CM 2014. Sao Paulo, locul in care bogatii sunt deasupra muritorilor de rand, la propriu: care e ultima fita in cel mai mare oras din America de Sud

La Bucuresti, oamenii cu bani dau dure prin Dorobanti in masinile lor de fite. La Sao Paulo, nici nu-i vezi la fata pe cei care castiga mii de euro lunar, fiindca sunt deasupra ta, la propriu.

Standard and Poor's: Piata obligatiunilor corporatiste chinezesti, cea mai mare din lume

Piata obligatiunilor emise de companiile chineze a devansat-o pe cea americana, devenind cea mai mare din lume, iar in urmatorii cinci ani va fi responsabila pentru o treime din necesitatile societatilor din intreaga lume, semn al riscurilor crescute puse de piata chineza a obligatiunilor asupra sistemului financiar global, a estimat agentia de evaluare Standard and Poor's S and P), citata de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )