Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele mai bune filme ale anului 2016 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune filme ale anului 2016 VIDEO

Adevarul va propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane in anul cinematografic 2016, despre care ati putut citi in cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficiala romaneasca in 2016, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de productie. continuă pe Adevărul

O ROMANCA, in TOPUL celor mai FRUMOASE FEMEI ale anului 2016! Uite despre cine este vorba

Strainii spun ca pe lista scurta a lucrurilor care le-au ramas in minte dupa ce ne-au vizitat tara este frumusetea romancelor. Asta se vede si pe podiumurile internationale si in topul celor.

Analiza RL. Falimente si afaceri dubioase - marile scandaluri ale anului 2016 in Energie

Romania libera va prezinta cinci scandaluri ale anului 2016 in -energetica romaneasca, de la dezastrul de la -RADET la afacerea dubioasa cu firma chineza care ar urma sa construiasca reactoarele 3 si 4 de la CNE.

2016 a venit cu cele mai mari scumpiri, dar si cu cele mai bune rezultate pentru multinationalele din asigurari. Pe soferi ii asteapta un an cu preturi uriase pentru RCA

Disparitia Astra Asigurari si Carpatica Asig, in urma unor decizii interpretabile, a fost cel mai frumos cadou pentru concurenta, in principal pentru Vienna Insurance Group, care a ajuns sa controleze o treime din piata asigurarilor.

Destinatii de top in 2017: Cele mai bune locuri in care calatoresti in fiecare luna din an

Calatoriile sunt singurul lucru pe care cheltuiesti bani fara sa regreti si asta pentru ca experientele si amintirile nu pot fi furate de nimeni, nu pot fi pierdute si nici nu expira. Asa ca iti recomandam sa mergi macar o data pe an intr-un loc in.

Destinatii de top in 2017: Cele mai bune locuri in care calatoresti in fiecare luna din an

Calatoriile sunt singurul lucru pe care cheltuiesti bani fara sa regreti si asta pentru ca experientele si amintirile nu pot fi furate de nimeni, nu pot fi pierdute si nici nu expira. Asa ca iti recomandam sa mergi macar o data pe an intr-un loc in.

Marius Sumudica, cel mai bun antrenor al anului 2016. Vezi cum arata CLASAMENTUL

Jurnalistii de la DigiSport au realizat un sondaj in care au intrebat cititorii care sunt cei mai buni antrenori din Liga 1. Astfel, Marius Sumudica s-a clasat pe pe primul loc in top,.

Unde putem schia in acest weekend. Cele mai multe partii deschise sunt in Poiana Brasov

Cele mai bune conditii de schi sunt in Poiana Brasov. Pe Valea Prahovei sunt inchise o parte dintre partii. Mai puteti schia la Cavnic, dar si in Covasna si Harghita.

Cine este vedeta de cinema ale carei filme au generat cele mai mari incasari in 2016, potrivit Forbes

Actrita americana Scarlett Johansson a fost desemnata vedeta de cinema ale carei filme au generat cele mai mari incasari din 2016, gratie evolutiilor sale din filmul cu supereroi Captain America: Civil War si din satira hollywoodiana Hail Caesar, potrivit unui top dat publicitatii, marti, de revista Forbes, informeaza Reuters, citat de News. ro.

Programul magazinelor: Cele mai multe mall-uri si magazine vor fi inchise in 1 ianuarie

In prima zi a anului viitor cele mai multe magazine, dar si centre comerciale vor fi inchise. Exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special.

Cele mai ghinioniste zodii in ianuarie 2017

Vrei sa stii daca prima luna a anului 2017 este generoasa cu tine sau ti-a rezervat unele surprize mai putin placute? Am facut noi un top 5 cu cele mai ghinioniste zodii si, daca te numeri printre ele, tot ce putem sa-ti spunem este sa ai grija.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )