Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cele mai bune filme despre mediu si oameni.

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune filme despre mediu si oameni.

Marele premiu al celei de-a II-a editii a Festivalului international de film despre mediu si oameni - Pelicam - gazduit de Tulcea in ultimele zile, a fost castigat de pelicula North of the Sun, regizata de Inge Wegge si Jorn Ranum. Marele premiu a fost anuntat duminica seara, la Teatrul Jean Bart, de catre fondatorul si directorul Festivalului de Film Planete DOC din Varsovia, Artur Liebhart, care a mentionat ca filmul a fost apreciat datorita mesajului pozitiv si a calitatii imaginilor. continuă pe România Liberă

TOP: cele mai bune tari pentru viitoarele mame

Marea Britanie, China sau Finlanda se numara printre tarile care acorda cele mai multe avantaje viitoarelor mame, arata un clasament realizat de Marketwatch .

Cele mai bune si cele mai nocive ingrediente din sampon

Un sampon contine, in medie, 15 chimicale. Unele dintre ele provoaca doar iritatii usoare ale pielii capului si ale ochilor, dar altele pot afecta echilibrul hormonal al organismului.

ADEVARUL LIVE Despre cele mai eficiente cure de slabire pe timpul verii

Doctorul in nutritie Simona Tivadar va discuta, la Adevarul Live, cu moderatoarea Adriana Maris despre cele mai eficiente cure de slabire pe timpul verii, care sunt cele mai corecte modalitati de a combina alimentele in aceasta perioada, dar si despre efectele dezastruoase ale infometarii.

FOTO Unul dintre cele mai mari stranduri din Europa a fost dotat cu tobogane inalte de opt metri

Noile tobogane de la unul dintre cele mai mari stranduri din Europa au devenit functionale incepand de astazi. Este vorba despre o noua investitie prin care se doreste atragerea celor din zona de Vest si din Ungaria la Strandul Neptun din Arad.

Alunecarea de teren de la Seciurile, una dintre cele mai mari calamitati din istoria Gorjului

Alunecarea de teren din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia, care a avut loc in primavara anului 2006, este considerata una dintre cele mai mari calamitati din istoria judetului Gorj.

TOPUL agentiilor de turism din Romania care vand cele mai multe pachete.

Happy Tour si Eximtur raman cele mai mari agentii de turism din Romania dupa cifra de afaceri, urmate de Christian Tour, al carui actionar, Cristian Pandel, devine, la 37 de ani, romanul care detine cel mai mare grup de agentii de turism, cu afaceri cumulate de 180 milioane lei, informeaza Mediafax. Christian Tour intra in primele trei agentii de turism dupa ce a inregistrat la Ministerul Finantelor cifra de afaceri de 155,8 milioane de euro, obtinuta anul trecut. In ultimii ani, firma .

Numarul si pozitionarea alunitelor determina frumusetea? Cele mai sexy celebritati au semne distinctive la nivelul fetei!

Chiar si cele mai indragite staruri hollywoodiene au semne din nastere precum alunite ori pistrui. In vreme ce unele dintre vedete se mandresc cu semnele lor distinctive, altele au optat pentru indepartarea acestora, uneori cu riscul de a regreta mai tarziu decizia luata. Continue reading .

The Sun: Romania are cele mai sexy femei militar

Romania ar avea cele mai sexy femei, anunta un sondaj The Sun. La sondaj au participat 15. 741 de persoane care au evoluat fotografiile mai multor femei militar din mai multe tari. Poate ca armata romana.

The Sun: Romania are cele mai sexy femei militar

Romania are cele mai sexy femei militar, potrivit unui sondaj realizat in randul cititorilor tabloidului britanic The Sun, care au evaluat fotografii cu soldati ai armatelor din mai multe tari.

ADPM CHOICE! Top 7 cele mai bine imbracate vedete de la Story Celebrity Awards!

Cele mai in voga vedete din televiziune, muzica si moda, persoane publice care au dovedit succes si eleganta in domeniul in care activeaza, au fost premiate aseara in cadrul celei de-a doua editii a Celebrity Awards, gala organizata de Aristocrat Events Hall si revista Story, in colaborare cu ADPM PR. Alexandru Manea a examinat tinutele vedetelor si face topul celor mai interesante aparitii de la acest eveniment. Continue reading .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )