Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai fericite tari din lume. Romania, in top

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai fericite tari din lume. Romania, in top

Jetpac, un start-up din zona retelelor sociale, a analizat peste 150 de milioane de fotografii afisate pe conturile utilizatorilor de Instagram o aplicatie foto detinuta de Facebook) din 6. 000 de orase la nivel global si a realizat un clasament al. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Banciu: Romania se afla pe locul 90 in topul celor mai fericite tari din lume, cam ca si la fotbal

Jurnalistul Radu Banciu a citit, vineri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, topul celor mai fericite tari din lume, cu Romania clasata pe locul 90. 20 martie, dupa cum.

SUA au angajamente de protectie militara pentru 54 de tari din lume

Statele Unite ale Americii s-au angajat in fata a 54 de tari din lume sa garanteze securitatea lor si sa le protejeze militar. Mai jos avem o lista a acestor state, asa cum apare ea in programul oficial al Depar.

Unde se afla cele mai vechi constructii din piatra din lume?

Ggantija, Hagar Qim, Mnajdra si Tarxien sunt patru temple preistorice, unice in lume. Despre acestea se crede ca sunt cele mai vechi structuri din piatra. Datand din anii 4000 2500 i. Hr. , ele sunt mai vechi si decat.

Cel mai scump caine din lume valoreaza DOUA MILIOANE de dolari

Cel mai scump caine din lume a fost vandut pentru doua milioane de dolari la un targ de animale din lux din China. Patrupedul, un minunat mastiff tibetan, ce se mandreste cu o greutate de 90 de kilograme, desi.

Locuintele din Romania, cea mai mare ieftinire dintre 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din tara noastra au inregistrat, in 2013, cea mai mare scadere dintre 42 de tari din lume, de 10,43%, fata de 5,96% in 2012, conform unui studiu al portalului globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu inflatia.

Preturile locuintelor din Romania au avut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii,.

Vacanta printre flori? Cea mai mare gradina din lume a fost deschisa pentru public

Parcul Keukenhof din Olanda, cea mai mare gradina de flori din lume, cu peste 7 milioane de plante inflorite, si-a deschis joi portile pentru publicul larg, cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a acestei expozitii, informeaza AFP.

Greenpeace a masurat poluarea aerului din Rovinari, unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara

Specialistii Greenpeace au efectuat, ieri, masuratori in privinta calitatii aerului din orasul Rovinari, acolo unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara.

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul.

Top 10: cele mai controversate masini din toate timpurile

Constructorii de masini au incercat de-a lungul timpului sa iasa in evidenta cu automobile cu un design total diferit, unii au reusit sa castige clienti noi si sa inregistreze vanzari bune, altii doar au suparat fanii sau mai rau si-au inchis fabrica,.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )