Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cele mai grave accidente din Marea Mediterana de la tragedia din Lampedusa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai grave accidente din Marea Mediterana de la tragedia din Lampedusa

Marea Mediterana a fost descrisa drept cea mai periculoasa ruta din lume pentru barcile cu imigranti, relateaza DPA in pagina electronica, prezentand o lista cu cele mai grave accidente care au avut loc de la tragedia din Lampedusa din octombrie 2013. continuă pe Wall-Street Ro

CEA MAI CALDUROASA ZI. Vineri se inregistreaza cele mai ridicate temperaturi din aceasta primavara

Meteorologii sustin ca vineri este cea mai calduroasa zi din primavara. Temperaturile vor ajunge, in cursul acestei zile, pana la 26 de grade.

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Litoralul din Muntenegru este un adevarat paradis cu golfuri pitoresti, plaje superbe si peisaje pe masura, o destinatie perfecta de vacanta. Pentru inspiratie, iata care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

Cele mai infricosatoare castele din lume

Cele mai infricosatoare castele din lume. Castelul este o constructie care impresioneaza prin frumusete, dimensiune, dar mai ales prin povestea legata de acesta. Uneori, castelul poate deveni o imagine a groazei, mai ales cand sunt spuse povesti infricosatoare despre acesta.

Cele mai dure inchisori din lume

Cele mai dure inchisori din lume. Penitenciarul nu este doar o institutie in care cei care au savarsit faradelegi sunt pedepsiti cu privarea de libertate si accesul la diferite lucruri, ci si un loc de reeducare. insa, in lume exista inchisori care au devenit locuri cumplite unde tortura si actele sangeroase devin ceva cotidian.

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Zonele Capitalei in care aerul este daunator

Cele mai poluate cartiere din Bucuresti. Comisia Europeana a intocmit in urma cu mai multi ani o harta detaliata a poluarii, fiecare om putand sa se uite in doar cateva minute cat de poluat este aerul din zona in care locuieste.

Pasapoartele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, cele mai puternice la nivel mondial: Romania ocupa locul 17 in clasament

Cele mai puternice pasapoarte din lume sunt cele emise de autoritatile din Statele Unite si Marea Britanie, potrivit expertilor firmei de consultanta financiara Arton, citati de Digi 24. Topul este completat de.

60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Pe 18 aprilie 1955, in urma cu fix 60 de ani, se stingea din viata unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii.

Cele mai ciudate diete din istorie: slabire prin rugaciune si dieta frumoasei adormite

Despre diete s-a tot scris, inca se scrie si se vor mai scrie cate-n luna si in stele, atata vreme cat kilogramele in plus vor fi principala problema cu care se confrunta omenirea la ora actuala. insa dietele bizare detaliate in continuare cu siguranta sunt un exemplu de Asa nu! si bine ar fi sa luati totul ca o curiozitate, nu ca o recomandare.

adidas a lansat cele mai usoare ghete din istorie. Doar 299 de perechi se vor gasi in toata lumea

Adidas a schimbat din nou istoria in lumea fotbalului prin lansarea celui mai usor model de ghete din toate timpurile, adizero 99gr.

O nava cu aproximativ 700 de imigranti la bord s-a rasturnat in Marea Mediterana

Operatiune contra cronometru in Marea Mediterana. O nava cu aproximativ 700 de imigranti la bord s-a rasturnat la miezul noptii, informeaza B1 TV. Echipajul a pierdut controlul ambarcatiunii la sud de insula ital.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )