Libnet.ro
UNICEF

12:30

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati: Starurile sunt cei patru lei confiscati de la Nutu Camataru

B1 B1,
Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati: Starurile sunt cei patru lei confiscati de la Nutu Camataru

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati dupa patru ani de modernizari si o serioasa investitie financiara. Parcul se intinde pe 15 hectare, iar vedetele sunt cei patru lei. continuă pe B1

Povestea indianului Sundar Pichai, noul CEO al Google - De la o casa fara telefon si televizor, pana la una dintre cele mai ravnite pozitii din tehnologie

Google a anuntat cea mai mare schimbare organizatorica din istoria sa, iar persoana care iese in prim-plan este indianul Sundar Pichai care acum a fost numit CEO al diviziei Google, cea mai importanta din conglomeratul Alphabet. Pichai s-a nascut in sudul Indiei acum 43 de ani si in casa nu a avut televizor, iar primul telefon cu disc) a ajuns in casa cand el avea 12 ani. Acum, Pichai este unul dintre cei mai apreciati oameni din tehnologie datorita rolului sau in crearea browser-ului Chrome si dezvoltarea sistemului de operare Android.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Cele mai mari dezastre industriale din China: peste 220.000 de oameni morti intr-o explozie a unui baraj

Miercuri noapte, orasul-port Tianjin a fost zguduit de o explozie care a ucis 44 de persoane si a ranit alte 520. Desi cauza exacta a exploziei nu este clara, exista indicii clare ca a fost declansata de aprinderea accidentala a unui container plin cu explozibile. China are un istoric indelungat in ceea ce priveste dezastrele industriale si inregistreaza cel mai negru record din lume: dupa explozia unui baraj au murit peste 220. 000 de oameni.

Nuntile fastuoase ale tiganilor din Romania, pe prima pagina a publicatiei Daily Mail: Masini marca , Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la parada pe strazile unuia dintre cele mai sarace orase

Nunta tiganeasca de la inceputul lunii care a paralizat traficul in intreg Petrosaniul a ajuns pe prima pagina in presa britanica. Super-masini s-au aliniat pe strazile unuia dintre cele mai sarace.

Forbes a decis! Simona Halep, printre cele mai bine platite sportive din lume!

Prestigioasa publicatie Forbes a hotarat! Romanca Simona Halep a ajuns pe locul 7 in topul celor mai bine platite sportive din lume, dupa ce in ultimele 12 luni a avut incasari de aproape 7 milioane de dolari! .

Romania, printre tarile UE cu cele mai mari cresteri economice

Cehia, Romania si Polonia au avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul doi din 2015 comparativ cu perioada similara din 2014, a anuntat, vineri, Oficiul european pentru Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Betclic se retrage din Romania

Una dintre cele mai mari companii de jocuri online din lume, Betclic, a anuntat miercuri ca se retrage din Romania, toate conturile jucatorilor romani urmand a fi inchise.

Lucrarea pe care Herta Muller nu a publicat-o niciodata. Una dintre cele mai vechi si emotionante scrieri ale ei este despre cea mai scumpa fiinta din lume

Scoala generala din comuna Nitchidorf judetul Timis) pastreaza si astazi amintiri de pe vremea in care invata acolo Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru Literatura, in anul 2009.

Afacere cu scaieti. Cum sa faci bani frumosi cu una dintre cele mai ciudate culturi din Romania

Daca vrei sa devii antreprenor, o afacere cu scaieti este printre ultimele lucruri care iti vin in cap. Totusi, unii conationali de-ai nostri fac bani frumosi din acest lucru. Adevarul iti explica ce presupune o afacere cu scaieti.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )