Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai mari superyachturi din lume!

ADPM ADPM,
Cele mai mari superyachturi din lume!

Revista Boat International a publicat un Top 200 Al Celor Mai Mari Yachturi din Lume. Toate sunt magnifice, cu dotari de 5 stele, piscine, locuri de distractie si multe alte facilitati. Iata care sunt superyahcturile care ocupa primele cinci pozitii din acest top. continuă pe ADPM

Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Bursa romaneasca se confrunta cu una dintre cele mai mari prabusiri din istoria sa dupa ce guvernul a anuntat noile taxe ce vor fi adoptate, scrie publicatia britanica de profil Financial Times.

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

Top 20 cele mai vizitate orase din lume in 2018. Asia, un magnet pentru turisti

Circa 1,4 miliarde de turisti au calatorit in 2018 in intreaga lume. Tarile asiatice au atras anul acesta cei mai multi turisti, potrivit clasamentului realizat de Euromonitor International. Daca nu stii in ce destinatie de vacanta sa pleci in.

Bancul zilei: Cele mai bune sfaturi din lume pentru cum sa-ti aranjezi telefonul

Unei femei i s-a ivit ocazia sa verifice telefonul sotului sau. in lista de contacte, ea a gasit trei numere care i-au trezit suspiciuni, inregistrate ca cea mai blanda atingere, lacrimi dragute si stapana visurilor mele. Femeia deodata s-a intristat, dupa care s-a infuriat foarte tare si fiind intr-o criza de gelozie s-a apucat sa apeleze pe rand aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele inregistrate cu aceste nume suspecte.

VIDEO Cum arata filmata de sus una dintre cele mai mari exploatari de carbune din Romania. Pare un colt din Marele Canion

Mina de lignit de la Filipestii de Padure, judetul Prahova, a fost in anii `80-`90 una dintre cele mai mari din Romania, de unde se exploatau 900 de tone de carbune pe an. Marele dezavantaj al exploatarii din Filipesti a fost calitatea slaba a lignitului.

Cel mai norocos om din lume! A cazut cu avionul, a scapat dintr-o explozie si din doua accidente rutiere, iar apoi a castigat si 1.000.000 de dolari la loto

Un profesor de muzica octogenar din Croatia poate fi considerat pe buna dreptate cel mai norocos om din lume. Totul a inceput in 1962, atunci cand trenul in care se afla a deraiat si a plonjat intr-un rau.

FOTO VIDEO Icoanele de Cartea Recordurilor, in Anul Centenarului: Sunt celemai mari icoane si unicul triptic din lume de acest gen

Un profesor de arta, de 27 de ani, din Ramnicu Valcea, Adrian Luta lucreaza la cel mai mare triptic din lume, un ansamblu din trei icoane pictate pe sticla. Lucrarea, simbolizand Sfanta Treime, de 8 X 7 metri, demna de Cartea Recordurilor, spera sa fie omologata anul viitor, dupa ce o va finaliza, cel mai probabil in luna martie.

Crina Pintea, prezentata oficial la Gyor: Unul din cele mai mari vise s-a mplinit

Dupa ce a avut evolutii foarte bune la CE de handbal feminin din Franta a fost desemnata cel mai bun pivot al turneului final), Crina Pintea a fost prezentata oficial drept noua jucatoare a formatiei Gyor, campioana en-titre a Europei.

Explozie langa sediul Skai TV, unul din cele mai mari posturi de televiziune din Grecia

Un dispozitiv a explodat luni in apropierea sediului SKAI TV din capitala Greciei, spargand fereste si afectand sase etaje, au anuntat autoritatile, adaugand ca nu exista persoane ranite, relateaza agentia Reuters.

Cristina Neagu, chin prelungit: De ce nu se poate opera vedeta nationalei si de cand vor aparea durerile cele mai mari

Handbalista de 28 de ani s-a accidentat, saptamana trecuta, suferind o ruptura a ligamentelor incrucisate la piciorul drept. Deocamdata insa, n-a ajuns la cutit.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2013 seconds )