Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai putine divorturi din ultimii zece ani s-au inregistrat in 2014, numarul separarilor legale fiind in scadere cu 20%

B1 B1,
Cele mai putine divorturi din ultimii zece ani s-au inregistrat in 2014, numarul separarilor legale fiind in scadere cu 20%

Cuplurile care hotarasc sa puna capat relatiilor sunt din ce in ce mai putine. Aproximativ 25. 500 de persoane au divortat anul trecut, in scadere cu 20% fata de ultimii zece ani, informeaza Ziarul. continuă pe B1

Tara cu cele mai putine cazuri de cancer. Pe ce loc se afla Romania

Tara cu cele mai putine cazuri de cancer. Din fericire, Romania nu se numara printre tarile cu cea mai ridicata incidenta a cancerului, potrivit raportului Health at a Glance Europe 2010, realizat de biroul de statistica al Uniunii Europene Eurostat - si Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD.

Radu Banciu, despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, la Bucuresti: Este un pericol cat casa. E bine ca Traian Basescu a tras un semnal de alarma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea construirii la Bucuresti a uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, propunere dezaprobata de fostul presedinte Traian.

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de.

Canicula face ravagii in Europa. Ar putea fi CEA MAI FIERBINTE VARA din ultimii 30 de ani

Canicula face ravagii si in Europa. in Spania, temperaturile ridicate au provocat incendii violente in doua provincii din nord-estul tarii. in Catalonia, la doar 40 de kilometri de Barcelona, focul a inghitit.

Cele mai scumpe strazi din lume

Topul celor mai scumpe strazi din lume aduna diverse locatii de pe intregul glob, unde pretul unei locuinte ajunge si la 100. 000 de dolari pe metru patrat, potrivit businessinsider. com.

ANOFM: Exista 21 181 de locuri de munca vacante in Romania. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti, iar cele mai putine in Mehedinti

21 181 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, informeaza ANOFM. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti 2 832), Cluj 2 712), Arad 1507), Prahova 929), Dolj 913) Arges 841) si Iasi.

Care este tara cu cele mai putine cazuri de CANCER. Romania, pe locul 9 la mortalitate

Cancerul reprezinta a doua cauza a mortalitatii in tarile din Europa, dupa bolile cardiovasculare. Potrivit statisticilor, peste 26% dintre decesele din 2008 sunt puse pe seama cancerului. Un raport Eurostat.

Dustin Hoffman critica industria cinematografica: Este la cel mai jos nivel din ultimii 50 de ani. La Hollywood nu conteaza cat de bun esti, ci cati bani faci

Actorul american Dustin Hoffman 77 de ani), recompensat cu doua statuete Oscar, critica in termeni duri industria cinematografica, fiind de parere ca starea cinema-ului este cea mai proasta din ultimii 50 de ani, potrivit unui interviu acordat publicatiei The Independent.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )