Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai scumpe cladiri de birouri scoase la vanzare online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai scumpe cladiri de birouri scoase la vanzare online

Spatiicomerciale. ro , platforma de promovare a anunturilor imobiliare cu destinatie comerciala recent lansata de Imobiliare. ro, prezinta un clasament al celor mai scumpe imobile de birouri scoase la vanzare in Capitala, dar si in orasele secundare pe. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai scumpe camere la hotelurile din Europa!

Spunea cineva ca intreaga lume traverseaza o perioada de criza la nivel economic? Ei bine, industria turismului este posibil sa fi fost putin clatinata, dar este cu siguranta departe de a fi daramata. Cele mai scumpe camere si apartamente din hotelurile europene au preturi care depasesc limitele imaginatiei si sunt totusi ocupate la fiecare final de saptamana. Clientii de top? Oamenii cu posibilitati financiare nelimitate. Astazi, ADPM iti prezinta un top 10 al celor mai scumpe camere de hotel din Europa, clasament realizat de europeish. com. Continue reading .

Salariul mediu net din aprilie: 1661 lei. Cele mai mari salarii au fost in banci (peste 4800 lei) iar cele mai mici in turism (sub 900 lei)

In luna aprilie 2013, castigul salarial mediu nominal brut a fost de 2291 lei, cu 2,7% mai mare decat in luna martie 2013. Castigul salarial mediu nominal net a fost de 1661 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 44 lei 2,7%). Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in intermedieri financiare 4883 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 855 lei), se arata intr-un comunicat transmis miercuri de Institutul National de Statistica.

Cele mai proaste drumuri nationale din Romania sunt in judetul Vaslui

Judetul Vaslui se poate lauda ca are cele mai proaste drumuri din Romania. Practic, nu exista drum national care sa nu fie plin de gropi pe anumite portiuni. De cele judetene nici nu se mai pune problema, deoarece 80% dintre ele arata ca dupa razboi.

Unul dintre cele mai utilizate medicamente impotriva febrei, retras de pe piata si in Romania. O bacterie periculoasa, descoperita de cercetatori

Fervex, unul din cele mai prescrise medicamente impotriva febrei, a fost retras de pe piata, dupa ce s-a descoperit in compozitia sa o bacterie periculoasa. Astfel, toate loturile de Fervex pentru copii si adulti.

Harta obsedatilor sexual din Alba. Unde au avut loc cele mai cutremuratoare cazuri de viol

In Alba, cele mai multe cazuri de violuri si tentative de viol au avut loc in resedinta judetului, la Alba Iulia. Criteriul decisiv este numarul ridicat al populatiei comparativ cu celelalte orase. Cazuri izolate de viol si hartuire s-au intamplat si in alte localitati, insa au fost mult mai rare din punct de vedere numeric.

Care sunt cele mai bune proiecte ale societatii civile in 2013.

Un proiect dedicat copiilor internati in sectiile de oncologie, derulat de Asociatia Little People, a fost marele castigator al Galei Societatii Civile, conform unui comunicat remis redactiei. In competitia care rasplateste cele mai bune proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale, a carei finala a avut loc luni seara, in Bucuresti, s-au inscris peste 200 de organizatii. Asociatia Little People Romania a castigat cele mai multe premii pentru proiectele: Scoala mea in spital .

Europa Centrala este lovita de inundatii masive: Cehia, Austria si Germania, cele mai afectate tari

Centrul Europei este sub ape. Bilantul provizoriu al inundatiilor indica patru morti, 10 raniti si mii de oameni evacuati. Cele mai afectate state sunt Cehia, Austria si Germania, unde autoritatile au decretat.

Cele mai COOL 15 bai din lume!

Baia este unul dintre cele mai private locuri din casa, coltisorul in care ne putem destinde mintea, relaxa corpul si ne putem rupe de stresul cotidian. O cada plina cu spuma, lumanarele parfumate si o lumina difuza sunt doar cateva dintre ingredientele unor momente de relaxare perfecta, dupa o zi agitata. In plus, oamenii se simt intotdeauna fresh dupa un dus! Concluzia sunt foarte multe lucruri pe care baia le poate oferi, asa ca amenajarea ei trebuie facuta cu o atentie sporita, creativitate si inspiratie din plin. Continue reading .

Romania, ca la tara. Cele mai proaste drumuri si afacerile prin cares-au scurs sute de milioane de euro pe asfaltari

Problemele mici, dar numeroase ne transforma uneori o zi normala intr-un calvar. De multe dati ele incep cu drumul spre serviciu. Desi Statul ne incurajeaza indirect sa ne cumparam masini noi si sa le casam pe cele vechi, tot institutia care administreaza banii pe care ii platim lunar sub forma de taxe ne pune bete-n roate, la propriu. adevarul. ro va propune o vedere inspre cele mai proaste strazi din tara, drum national cu drum national.

Cele mai proaste drumuri ale Banatului Montan

Drumurile spre Muntele Mic si Semenic, drumul judetean Resita-Gradinari, DN 57 Oravita-Moravita dar si DN 57 de pe Clisura Dunarii concureaza pentru cele mai proaste drumuri ale judetului Caras-Severin. Nu trebuie uitate nici Variantele de Ocolire Domasnea si Caransebes, care sunt mai mult inchise pentru reparatii decat deschise circulatiei.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )