Libnet.ro
UNICEF

13:15

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Creierul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Creierul

Un oltean se duce la doctor, pentru un consult. Olteanul: - Domnule doctor, ma doare capul, de nu mai pot! Doctorul: - Dumneata suferi de o boala rara! Esti prea destept si, din cauza asta, ai scoarta creierului prea. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Miliardarul

Un oltean miliardar in dolari, intra intr-o banca din New York si cere un imprumut de 5. 000 de dolari. Functionarul ii spune ca banca cere anumite garantii pentru a-i putea da imprumutul. Olteanul scoate din buzunar.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Frizerul

Un oltean intra intr-o frizerie si-l intreaba pe frizer: Cat face la dumneata un tuns? 15 lei, domnule! Dar un barbierit? Doar 5 lei. Atunci barbiereste-ma in.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Scleroza

Ion si Maria se intalnesc pe strada, la trei zile dupa ce facusera dragoste. - Sarut mana, Marie. Da ce-i cu tine, esti suparata? - Ioane, vin de la doctor, am o boala Ceva cu s - Aoleu, ce boala? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frigul

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul si spune: - Na, acu-i mai cald afara?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lupta

Stefan cel Mare tine cuvantare razesilor inainte de o lupta cu turcii: - Razesi, maine, la orele 8. 00 AM, avem lupta cu turcii, asa ca sa veniti toti cu sabii, furci, coase si ce mai aveti pe-acasa ca .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Calul

Micuta Alinuta priveste la televizor. -Mama, dupa ce alearga caii aia? -Dupa nimic, puisor. Primul sosit castiga premiul . -Numai primul? Pai atunci de ce mai alearga si ceilalti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pisica

Mami, mami, tata mi-a otravit pisica! Lasa, draga, poate ca a fost nevoit sa o faca Nu, n-a fost si doar a promis ca ma lasa pe mine.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldoveni De Oras

Trei moldoveni la oras se intalnesc dupa o perioada de timp pentru a-si impartasi experientele. -Ce bine era la tara, ma! Pe jos scandurile erau drepte si puteam linistit sa merg dintr-un cap in altul al camerei. Aici.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Casatoria

Bula se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l suparat, tatal sau il intreaba: Ce s-a intamplat Bulisor, te-a refuzat? Da Mi-a tras si o.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Numele

O blonda sta foarte concentrata in fata oglinzii. Incepe sa se atinga pe fata, pe nas, isi pune mana pe frunte, isi trece mana prin par. Dupa vreo 10 minute o striga maica-sa de pe hol: - Rodica!!! Blonda se pocneste.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )