Libnet.ro
UNICEF

07:00

UE cere Marii Britanii sa garanteze drepturile imigrantilor europeni dupa Brexit

România Liberă România Liberă,
UE cere Marii Britanii sa garanteze drepturile imigrantilor europeni dupa Brexit

Guvernul de la Londra trebuie sa garanteze drepturile cetatenilor europeni aflati pe teritoriul Marii Britanii post-Brexit, inclusiv ale celor care nu au statut oficial de rezidenti, pe baza de reciprocitate, a declarat Michel Barnier, negociatorul Comisiei Europene. continuă pe România Liberă

Germania cere ca Marii Britanii sa i se puna taxe pentru accesul la piata unica europeana, dupa Brexit

Oficiali ai guvernului de la Berlin au propus ca Marea Britanie sa aiba acces la piata unica a Uniunii Europene dupa Brexit doar in schimbul unei taxe.

Avertismentele SUA si Marii Britanii: grupul islamist Boko Haram vrea sa rapeasca cetateni straini in nord-estul Nigeriei

Administratia SUA si Guvernul Marii Britanii au avertizat sambata ca grupul islamist Boko Haram, afiliat retelei teroriste Daesh, intentioneaza sa rapeasca straini in nord-estul Nigeriei .

Liviu Dragnea, despre gestul facut la Bruxelles de presedinte: Klaus Iohannis nu a gresit cand a mutat drapelul Marii Britanii(VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu a gresit atunci cand a mutat steagul Marii Britanii, in timpul unei declaratii de presa, la Bruxelles, pentru a-si face loc sa.

Liviu Dragnea: Presedintele Klaus Iohannis nu a gresit cu nimic cand a mutat steagul Marii Britanii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarant ca seful statului nu a gresit cu nimic mutand steagul Marii Britanii pentru a-si face loc sa ajunga mai aproape de jurnalisti.

Dragnea: Iohannis nu a gresit cand a mutat steagul Marii Britanii ca sa vorbeasca cu presa

Presedintele Klaus Iohannis nu a gresit cand a mutat steagul Marii Britanii pentru a-si face loc sa ajunga mai aproape de jurnalisti, a apreciat, joi, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Printul Philip, sotul reginei Marii Britanii, renunta la toate activitatile oficiale

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a Marii Britanii, renunta la toate atributiile sale oficiale, relateaza joi presa britanica citata de DW.

UPDATE Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a Marii Britanii, nu isi va mai indeplini indatoririle publice

Printul Philip al Marii Britanii nu isi va mai indeplini indatoririle publice incepand cu aceasta toamna, transmite Reuters.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, despre premierul Marii Britanii> Theresa May este o femeie dura si dificila

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat ca premierul Marii Britanii, Theresa May, este o femeie dura si dificila in negocieri,.

Moment JENANT pentru Premierul Marii Britanii, Theresa May! A vrut sa vorbeasca cu alegatorii, dar NIMENI nu era ACASA

Theresa May a trecut printr-un moment jenant. Premierul Marii Britanii a mers sa vorbeasca cu alegatorii, insa marea surpriza a fost ca nimeni nu i-a raspuns. A batut la usa oamenilor, insa se pare.

Focus: Germania propune taxarea Marii Britanii pentru accesul la piata unica europeana dupa Brexit

Oficiali ai guvernului german au propus ca Marea Britanie sa aiba acces la piata unica a Uniunii Europene dupa Brexit iesirea Regatului Unit din blocul comunitar) in schimbul unei taxe, relateaza sambata revista germana Focus, citand un raport al Ministerului de Finante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )