Libnet.ro
UNICEF

09:00

CIMPEANU: Elevii cu vulnerabilitati medicale vor invata in continuare online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIMPEANU: Elevii cu vulnerabilitati medicale vor invata in continuare online

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat luni ca elevii care au vulnerabilitati medicale sau au simptomatologie respiratorie vor face in continuare lectii online, in cazul in care autoritatile vor decide deschiderea unitatilor de invatamant din data de 8 . continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Campeanu: Aproximativ 200.000 de profesori vor sa se vaccineze

Sorin Cimpeanu anunta ca isi doreste ca elevii sa se intoarca fizic la ore, insa cei cu vulnerabilitati medicale vor invata in continuare online. intre timp, centralizarea profesorilor programati la vaccinare s-a incheiat. Ministrul Educatiei a declarat in exclusivitate la Antena 3, ca aproximativ 200. 000 de profesori vor sa se vaccineze, dar totodata, obligatia de vaccinare nu poate exista. De asemenea, Sorin Cimpeanu a anuntat ca scolile vor fi redeschise dupa cele trei scenarii, insa dupa analiza epidemiologica facuta maine.

Profesorii cu probleme medicale pot continua scoala online

Profesorii cu probleme medicale pot continua scoala online, in cazul acestora fiind nevoie ca certificarea problemelor de sanatate sa fie facuta de catre un medic de medicina muncii, a anuntat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Scenarii in care elevii sau profesorii pot face scoala online. Explicatiile ministrului Sorin Cimpeanu

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca sunt 190. 000 de copii care n-au invatat sa scrie. Acesta a punctat ca marea majoritate a parintilor isi doresc revenirea la normalitate, adica.

SORIN CIMPEANU: Elevii care merg fizic la scoala vor primi masti de protectie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca elevii care vor merge fizic la scoala vor primi masti de protectie. Potrivit ministrului, exist un stoc de peste 37 de milioane de masti doar in invatamantul preuniversitar, potrivit Agerpres.

Sorin Cimpeanu: Elevii care merg la scoala vor primi masti de protectie. Ultimele date din teritoriu arata un stoc de peste 37 de milioane de masti

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca elevii care vor relua cursurile cu prezenta fizica vor primi masti de protectie. Ultimele date pe care le avem din teritoriu arata un stoc de peste 37 de mi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )