Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cinci victime in urma unui accident rutier pe Drumul European E 574. Un sofer a intrat pe contrasens

Adevărul Adevărul,
Cinci victime in urma unui accident rutier pe Drumul European E 574. Un sofer a intrat pe contrasens

Cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule, pe drumul european E 574, in judetul Olt. continuă pe Adevărul

Doliu in lumea fotbalului! Un mijlocas de 34 de ani a murit intr-un accident rutier tragic

Mijlocasul peruan Juan Pablo Vergara a incetat din viata in cursul noptii de luni, in urma unui accident rutier, a anuntat clubul sau, Deportivo Binacional FC, din prima liga a campionatului de fotbal al.

E iNGROZITOR! Ce A SCRIS PRESA din Spania despre ACCIDENT: CUM A MURIT, de fapt, CORNEL GALES! E DE NECREZUT ... DEZVALUIRI SOC au iesit la iveala

Moartea lui Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete, a socat intreaga tara! El a murit in urma unui accident rutier, in Spania.

Accident grav pe DN 65, in apropiere de Slatina. Sunt cinci victime

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs joi dimineata pe DN 65, la Valea Mare, in apropierea municipiului Slatina, intre doua autoturisme si un TIR, potrivit reprezentantilor Inspectoratului.

Un sofer din Bucuresti a scapat cu viata dupa un accident rutier urmat de incendiu

Un sofer din Bucuresti a scapat miraculos dintr-un accident rutier produs pe DN2 E85, la primele ore ale diminetii. Barbatul de 59 de ani a intrat cu autoutilitara pe care o conducea intr-un copac dupa care masina a luat foc.

VIDEO Prim-ajutor pentru un motociclist ranit in accident rutier. Cum se scoate casca astfel incat sa-l salvezi

Intr-un accident rutier in care victima este un motociclist grav ranit, care necesita dezobstructia cailor aeriene sau resuscitare, acesta poate fi ajutat de martorii oculari printr-un gest elementar: scoaterea castii cu atentie.

Ce testament a lasat Cornel Gales inainte sa moara in accident. Cui a vrut sa-i lase toata averea

Cornel Gales a murit pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier care s-a petrecut in Spania. Cu putin timp de a-si gasi sfarsitul, sotul Ilenei Ciuculete i-a facut cateva confesiuni unui prieten despre lucrurile pe care le detine. Testamentul lui Cornel Gales Coincidenta face ca Gales, inainte de a se stinge din .

Accident CUMPLIT: 17 morti si zeci de raniti dupa ce un AUTOCAR s-a rasturnat! E STARE DE URGENTA (VIDEO)

Saptesprezece persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite in urma unui accident de autocar produs in nordul Marocului, anunta autoritatile locale, citate de site-ul cotidianului Le Figaro. Autocarul s-a.

Iohannis: Va garantez ca numirea procurorilor de rang inalt nu se va face in urma unui troc politic

Presedintele Klaus Iohannis a garantat, joi, ca numirea procurorilor de rang inalt nu va fi rezultatul unui troc politic. Va garantez eu ca nu vor fi rezultatul unui troc politic, fiindca, pana la urma,.

Zeci de morti in urma unui schimbi de focuri intre politie si traficantii de droguri inarmati cu echipament de razboi

Cel putin 22 de persoane au murit in timpul unui schimb de focuri prelungit dintre fortele de securitate mexicane si membri unui cartel de droguri, ce a avut loc in nord-estul tarii, pe parcursul weekend-ului, au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )