Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine este Darius Valcov, fost primar de Slatina, propus ministru al Finantelor in noul Guvern Ponta 4

Adevărul Adevărul,
Cine este Darius Valcov, fost primar de Slatina, propus ministru al Finantelor in noul Guvern Ponta 4

Slatineanul Darius Valcov 37 de ani), fost primar al municipiul Slatina intre 2004- 2012, senator de Olt, este propus a face in continuare echipa cu premierul Victor Ponta in noua structura guvernamentala anuntata duminica 14 decembrie. Deocamdata propunere, Valcov ar trebui sa preia fraiele Ministerului Finatelor, ce va incorpora si Bugetul condus in ultimele luni de catre fostul edil al Slatinei. Audierile ministrilor vor avea loc luni. continuă pe Adevărul

Darius Valcov, fost primar de Slatina, propus ministru al Finantelor in noul Guvern Ponta 4

Slatineanul Darius Valcov 37 de ani), fost primar al municipiul Slatina intre 2004- 2012, senator de Olt, este propus a face in continuare echipa cu premierul Victor Ponta in noua structura guvernamentala anuntata duminica 14 decembrie. Deocamdata propunere, Valcov ar trebui sa preia fraiele Ministerului Finatelor, ce va incorpora si Bugetul condus in ultimele luni de catre fostul edil al Slatinei. Audierile ministrilor vor avea loc luni.

UPDATE Darius Valcov contrazice DNA in privinta bugetului, dar cifrele arata ca bugetul prevazut pentru procurori in 2015 e mai mic decat cel real din 2014

Ministrul delegat pentru buget, Darius Valcov, contrazice DNA spunand ca bugetul alocat pentru 2015 Ministerului Public va fi mai mare decat in 2014, nu mai mic. Pentru a-si sustine afirmatia, Darius Valcov face o comparatie intre bugetul pe 2015 si cel care a fost aprobat initial in 2014. Insa, ceea ce reclama DNA este scaderea bugetului fata de cel din 2014 rectificat. Practic, Valcov contrazice afirmatiile DNA, prezentand explicatii pe langa subiect: compara bugetul din 2015 cu cel aprobat initial in 2014, in loc sa-l compare cu cel rezultat in urma a trei rectificari. Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, s-au intalnit joi cu ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, pentru o discutie despre bugetul de anul viitor, conform unor surse judiciare citate de agentia Agerpres.

Ministrul Darius Valcov, despre taierea bugetului DNA: Nu s-a modificat nimic fata de anii trecuti. Per ansamblu, bugetul este mai mare pe 2015

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, a declarat joi, ca bugetul DNA a ramas neschimbat pentru 2015, singura diferenta fiind reducerea cheltuielilor de personal, care trec la Ministerul Finantelor.

Ministrul Darius Valcov, despre taierea bugetului DNA: Nu s-a modificat nimic fata de anii trecuti. Per ansamblu, bugetul este mai mare pe 2015 (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, a declarat joi, ca bugetul DNA a ramas neschimbat pentru 2015, singura diferenta fiind reducerea cheltuielilor de personal, care trec la Ministerul Finantelor.

Darius Valcov spune ca bugetul Ministerului Sanatatii creste, insa pune la socoteala si bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Bugetul pe anul viitor cuprinde cresteri pentru Educatie, Sanatate, Aparare, Infrastructura iar prioritizarea investitiilor publice va fi consolidata pentru fructificarea potentialului de crestere economica. Cheltuielile destinate investitiilor, in 2015, insumeaza 44,76 miliarde de lei, cu 8,7 miliarde de lei mai mult decat in anul 2014, adica o crestere de 23,8%, a declarat ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov. Acesta sustine ca bugetul Ministerului Sanatatii nu scade, ci dimpotriva. Insa, acesta pune la socoteala si bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. In realiate, fara CNAS, bugetul Ministerului Sanatatii se reduce.

Ce spune ministrul Bugetului, Darius Valcov, despre o posibila REMANIERE

Ministrul Bugetului, Darius Valcov, cel mai probabil va ramane in Cabinetul Ponta 4 si, cel mai probabil, ministerul pe care il conduce el va fi extins, fiind posibil sa preia, astfel, si portofoliul de la.

Victor Ponta i-a cerut ministrului Darius Valcov ca bugetul sa fie trimis Parlamentului numai pe CD: Suntem in secolul 21

Premierul Ponta i-a cerut ministrului delegat pentru Buget, Darius Valcov, sa elaboreze un proiect care sa prevada ca bugetul va fi transmis la Parlament numai in format electronic, metoda specifica perioadei moderne, si nu cu 40 de copii printate, ca in prezent, conform regulamentelor invechite, potrivit Mediafax.

Darius Valcov, despre bugetul DNA: Le dam toti banii de care au nevoie, mai putin titlurile executorii

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov a oferit explicatii joi seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, in legatura cu bugetul Directiei Nationale Anticoruptie, institutie.

Darius Valcov, despre bugetul DNA: Le dam toti banii de care au nevoie, mai putin titlurile executorii (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov a oferit explicatii joi seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, de pe B1 TV, in legatura cu bugetul Directiei Nationale Anticoruptie, institutie.

Darius Valcov, dupa discutiile privind bugetul DNA: Institutia va avea sumele pe care le-a cerut si fisa speciala. Kovesi: Asteptam fisa (VIDEO)

Procurorul sef alDirectieiNationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi s-a intalnit, joi, cu ministrul delegat al Bugetului Darius Valcov si cu ministrulJustitiei,Robert Cazanciuc,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )