Libnet.ro
UNICEF

09:00

Clinica Regina Maria din Cluj, reclamata la Protectia Consumatorilor: isi bate efectiv joc de pacienti, de sanatatea unui copil de nici 7 ani!

Adevărul Adevărul,
Clinica Regina Maria din Cluj, reclamata la Protectia Consumatorilor: isi bate efectiv joc de pacienti, de sanatatea unui copil de nici 7 ani!

Fetita de 7 ani a unui clujean nu-si poate lua tratamentul de 5 zile din cauza faptului ca analizele facute la o clinica din cadrul retelei Regina Maria nu au ajuns de la laborator. Spitalul a fost reclamat la Protectia Consumatorilor. continuă pe Adevărul

OUG aprobat de Guvern: Toate obiectele din metal pretios vor avea aplicata marca oficiala a statului de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor/ Comerciantii vor fi scutiti de mai multe taxe

Toate obiectele din metal pretios vor avea aplicata marca oficiala a statului de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, prevede un proiect de Ordonanta de Urgenta aprobat de Guvern. Actul normativ mai prevede si eliminarea taxelor pe care agentii economici trebuiau sa le plateasca: taxa de autorizare pentru fiecare dintre operatiunile cu metale pretioase si pietre pretioase, taxa de viza anuala pentru fiecare operatiune autorizata si taxa pentru eliberarea unui duplicat al unei autorizatii emise de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )