Libnet.ro
UNICEF

15:15

Clotilde Armand: Biroul Electoral de Sector a respins solicitarea de renumarare a voturilor la sectorul 1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Clotilde Armand: Biroul Electoral de Sector a respins solicitarea de renumarare a voturilor la sectorul 1

Cererea USB de renumare a voturilor la 18 sectii de votare din sectorul 1 a fost respinsa, Armand Clotilde, candidatul USB la Primaria de sector afirmand ca decizia a fost luata dupa multe regiversari, ceea ce nu este in regula. continuă pe Wall-Street Ro

Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie. Cu unanimitate de voturi s-a.

ALEGERI LOCALE 2016. Cand ar putea solutiona Biroul Electoral Sector 1 cererea USB privind renumararea voturilor

Biroul Electoral Sectorul 1 ar putea solutiona, marti seara, cererea formulata de Uniunea Salvati Bucurestiul USB) privind renumararea buletinelor de vot din mai multe sectii.

ALEGERI LOCALE 2016. Biroul Electoral a RESPINS cererea USB de renumarare a voturilor in Sectorul 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie.

ALEGERI LOCALE 2016: USB depune la Biroul Electoral o cerere de RENUMARARE a voturilor in Sectorul 1

Uniunea Salvati Bucurestiul depune la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumarare a buletinelor de vot in cinci - zece sectii, invocand discrepante statistice.

Clotilde Armand, despre decizia Biroului Electoral Sector 1: E un abuz complet

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, apreciaza ca decizia Biroul de circumscriptie al Sectorului 1 de a respinge cererea de renumarare a buletinelor de vot din mai.

Cererea USB de renumarare a voturilor din sectorul 1 a fost respinsa. Clotilde Armand a reactionat dur: E un abuz complet

Cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral si astfel candidatul PSD, Dan Tudorache, ramane castigatorul scrutinului de duminica.

Clotilde Armand: Va trebui sa ma sustineti pentru a obliga PSD sa fie mai corect

Candidatul USB pentru primaria sectorului 1, Clotilde Armand, a calificat decizia Biroului Electoral de sector de a respinge renumararea voturilor ceruta de USB drept 'un abuz.

Clotilde Armand explica de ce a cerut renumararea voturilor: Sunt niste informatii care ne fac sa ne punem niste intrebari. Nu as dori sa discreditez pe nimeni, poate fi o coincidenta. E dreptul nostru sa verificam

Clotilde Armand, candidatul USB la Primaria sectorului 1, a declarat pentru HotNews. ro ca doreste renumararea buletinelor de vot la sectiile unde USB nu a avut reprezentanti, deoarece aici a pierdut mai mult decat la celelalte sectii. Clotilde Armand spune ca nu vrea sa discrediteze pe nimeni, insa daca exista suspinciuni, este bine sa fie verificate, acesta fiind dreptul ei.

APADOR-CH protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea lui Clotilde Armand

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) protesteaza fata de modul in care Biroul Electoral de Circumscriptie al Sectorului 1 a solutionat sesizarea prin care Clotilde Armand a cerut renumararea voturilor in 18 sectii si sustine ca este nevoie de modificari urgente in legea electorala, care sa nu mai permita suspiciuni in privinta corectitudinii alegerilor.

Clotilde Armand : USB va contesta la Biroul Electoral Central decizia privind renumararea voturilor in mai multe sectii din Sectorul 1

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, miercuri dimineata, ca nu va renunta la initiativa privind renumararea voturilor.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )