Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1

Antena3 Antena3,
Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie. Cu unanimitate de voturi s-a. continuă pe Antena3

UPDATE Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1/ Clotilde Armand: E un abuz complet

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie, potrivit Agerpres. Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, apreciaza ca decizia Biroul de circumscriptie al Sectorului 1 de a respinge cererea de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii reprezinta un abuz complet. UPDATE: 00:00 Clotilde Armand, despre decizia Biroului Electoral Sector 1: E un abuz complet .

Cererea USB de renumarare a voturilor, respinsa de Biroul Electoral Sector 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie, potrivit Agerpres.

Clotilde Armand: Cererea USB de renumarare a voturilor din Sectorul 1 a fost respinsa

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat marti seara ca cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sector unde s-au observat discrepante statistice a fost respinsa de Biroul Electoral al Sectorului 1, intr-un video transmis pe Facebook.

ALEGERI LOCALE 2016. Cand ar putea solutiona Biroul Electoral Sector 1 cererea USB privind renumararea voturilor

Biroul Electoral Sectorul 1 ar putea solutiona, marti seara, cererea formulata de Uniunea Salvati Bucurestiul USB) privind renumararea buletinelor de vot din mai multe sectii.

Contestatia depusa de Tudor Pendiuc a fost respinsa. Biroul Electoral Pitesti nu a fost de acord cu renumararea voturilor

Biroul Electoral Pitesti a respins contestatia formulata de actualul primar al municipiului Pitesti, devansat la alegerile pentru fotoliul de edil-sef de vicele Cornel Ionica, dar si contestatile depuse pentru Consiliul Local Pitesti de catre PAM, PNTCD si PNL.

Cererea USB de renumarare a voturilor din Sectorul 1, respinsa

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul USB) de renumarare a voturilor in 18 sectii de Sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral de Sector, a anuntat Clotilde Armand pe pagina sa Facebook.

ALEGERI LOCALE 2016. Biroul Electoral a RESPINS cererea USB de renumarare a voturilor in Sectorul 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie.

Cererea USB de renumarare a voturilor din sectorul 1 a fost respinsa. Dan Tudorache ramane castigatorul scrutinului de duminica (VIDEO)

Cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral si astfel candidatul PSD, Dan Tudorache, ramane castigatorul scrutinului de duminica.

Cererea USB de renumarare a voturilor din sectorul 1 a fost respinsa. Clotilde Armand a reactionat dur: E un abuz complet

Cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sectorul 1 a fost respinsa de Biroul Electoral si astfel candidatul PSD, Dan Tudorache, ramane castigatorul scrutinului de duminica.

Clotilde Armand : USB va contesta la Biroul Electoral Central decizia privind renumararea voturilor in mai multe sectii din Sectorul 1

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, miercuri dimineata, ca nu va renunta la initiativa privind renumararea voturilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )