Libnet.ro
UNICEF

17:15

Comisia Europeana: Guvernul a adoptat masuri importante, dar progresul general in politica fiscala este insuficient

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana: Guvernul a adoptat masuri importante, dar progresul general in politica fiscala este insuficient

Guvernul a adoptat masuri importante in anumite sectoare iar situatia macroeconomica este puternica, dar progresul general in aplicarea politicilor agreate in comun nu a fost suficient, in special legat de. continuă pe Antena3

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, in valoare de 8,2 miliarde euro

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, in valoare de 8,2 miliarde euro. Din acestia, 6,7 miliarde provin din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Adoptarea a fost.

Comisia Europeana: Progresul in aplicarea masurilor agreate nu a fost suficient pentru a se ajunge la un acord cu autoritatile romane

Romania a facut pasi importanti in unele sectoare, iar situatia macroeconomica este solida, insa progresul general in aplicarea masurilor agreate de comun acord nu a fost suficient, mai ales in ce priveste politica fiscala, pentru a se ajunge la un acord, transmite Comisia Europeana CE) in urma misiunii desfasurate in Romania in perioada 16-26 iunie.

Guvernul sfideaza Comisia Europeana. Teodorovici: Putem pierde facilitatea Top-Up a Uniunii Europene, dar sunt bani de la buget pentru investitii

Romania poate pierde facilitatea Top-Up de care beneficiaza din partea Uniunii Europene UE) pentru finantarea proiectelor cu fonduri structurale daca va expira acordul financiar cu Comisia Europeana, avand in vedere ca deficitul bugetar va urca spre 2,8-2,9% din PIB in 2016 in urma adoptarii Codului Fiscal, insa are resurse bugetare pentru finantarea investitiilor, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Daily Income: Comisia Europeana si Romania nu se inteleg pe Codul Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in ceea ce priveste Codul Fiscal, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Principala ingrijorare a oficialilor europeni este legata de.

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in ceea ce priveste Codul Fiscal, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Principala ingrijorare a oficialilor europeni este legata de.

Teodorovici nu a ajuns la un consens cu Comisia Europeana in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, a anuntat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici: Nu ne-am inteles cu Comisia Europeana pe Codul Fiscal. FMI nu mai vine in iulie. Bugetul pe 2016 ar putea fi fundamentat pe un deficit de 2,5%

Comisia Europeana CE) nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, dar va decide in cadrul intalnirii ministrilor de Finante Ecofin) din 14 iulie care este stadiul acordului cu Romania, iar Fondul Monetar International FMI) nu va mai efectua vizita de evaluare luna viitoare pentru ca va avea deja concluziile misiunii, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Comisia Europeana infiinteaza o echipa care sa se ocupe de relatiile cu Marea Britanie

Comisia Europeana a trimis un semnal politic puternic Londrei, infiintand o echipa speciala care sa se ocupe de relatiile cu Marea Britanie pana la referendumul acesteia privind apartenenta la UE, relateaza.

Comisia Europeana critica reducerea TVA la 19%

Comisia Europeana este reticenta in ceea ce priveste propunerea Guvernului Romaniei de reducere a TVA de la 24 la 19%. Este necesara efectuarea unui studiu asupra efectelor pe care le-ar avea aceasta masura,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )