Libnet.ro
UNICEF

19:16

Daily Income: Comisia Europeana si Romania nu se inteleg pe Codul Fiscal

Antena3 Antena3,
Daily Income: Comisia Europeana si Romania nu se inteleg pe Codul Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in ceea ce priveste Codul Fiscal, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Principala ingrijorare a oficialilor europeni este legata de. continuă pe Antena3

Teodorovici nu a ajuns la un consens cu Comisia Europeana in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, a anuntat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici: Nu ne-am inteles cu Comisia Europeana pe Codul Fiscal. FMI nu mai vine in iulie. Bugetul pe 2016 ar putea fi fundamentat pe un deficit de 2,5%

Comisia Europeana CE) nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, dar va decide in cadrul intalnirii ministrilor de Finante Ecofin) din 14 iulie care este stadiul acordului cu Romania, iar Fondul Monetar International FMI) nu va mai efectua vizita de evaluare luna viitoare pentru ca va avea deja concluziile misiunii, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in privinta Codului Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu Romania, in ceea ce priveste Codul Fiscal, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Principala ingrijorare a oficialilor europeni este legata de.

Teodorovici: Nu ne-am inteles cu oficialii Comisiei Europene pe Codul Fiscal

Comisia Europeana nu a ajuns la un acord cu autoritatile romane in privinta Codului Fiscal, dar va decide in cadrul intalnirii ministrilor de Finante Ecofin) din 14 iulie care este stadiul acordului cu Romania, iar Fondul Monetar International nu va mai efectua vizita de evaluare luna viitoare pentru ca va avea deja concluziile misiunii Comisiei Europene, a declarat ieri ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la finalul discutiilor cu reprezentantii misiunii Comisiei Europene.

Eugen Teodorovici, dupa discutiile cu reprezentantii Comisiei Europene: Pe un un singur punct nu ne-am inteles: Codul Fiscal. Misiunea FMI nu mai vine in iulie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca autoritatile romane si Comisia Europeana nu au ajuns la un acord in privinta Codului Fiscal, insa Executivul european va decide la intalnirea.

Daily Income. Pact pentru fiscalitate, consens pentru Romania

Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a vorbit in editia de joi a emisiunii Daily Income despre importanta Pactului pentru Fiscalitate care a fost semnat luni impreuna cu.

Daily Income. Pact pentru educatie, solutii pentru tineri

Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a vorbit in editia de joi a emisiunii Daily Income despre un protocol extrem de important referitor la educatia duala. Este un.

Guvernul sfideaza Comisia Europeana. Teodorovici: Putem pierde facilitatea Top-Up a Uniunii Europene, dar sunt bani de la buget pentru investitii

Romania poate pierde facilitatea Top-Up de care beneficiaza din partea Uniunii Europene UE) pentru finantarea proiectelor cu fonduri structurale daca va expira acordul financiar cu Comisia Europeana, avand in vedere ca deficitul bugetar va urca spre 2,8-2,9% din PIB in 2016 in urma adoptarii Codului Fiscal, insa are resurse bugetare pentru finantarea investitiilor, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Comisia Europeana a RESPINS noul Cod Fiscal. Vizita oficialilor FMI la Bucuresti, anulata

Reprezentantii Comisiei Europene si cei ai Guvernului nu au cazut de acord asupra modificarilor aduse Codului Fiscal, astfel incat oficialii Fondului Monetar International FMI) nu vor mai veni in iulie la Bucuresti.

Comisia Europeana a respins noul Cod Fiscal; oficialii FMI nu vor mai veni in iulie la Bucuresti

Oficialii FMI nu vor mai veni in vizita la Bucuresti in iulie, in conditiile in care reprezentantii Comisiei Europene si cei ai Guvernului nu au cazut de acord asupra modificarilor aduse Codului Fiscal.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )