Libnet.ro
UNICEF

05:45

Comisia Europeana promoveaza o platforma software care sa stimuleze startup-urile

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana promoveaza o platforma software care sa stimuleze startup-urile

Comisia Europeana promoveaza masiv proiectul Fiware care consta intr-o serie de elemente software pe care startup-urile le pot utiliza pentru a-si pune in practica ideile, putand sa solicite si grant-uri de pana la 150. 000 euro, scrie EUObserver. Bugetul este de 300 milioane euro, contribuind si cateva mari companii europene de telecomunicatii. continuă pe Hotnews

Surse: Comisia Europeana verifica afacerile Apple cu mai multe case de discuri

Comisia Europeana verifica acordurile pe care le-a incheiat Apple Inc. cu mai multe case de discuri pentru lansarea serviciului de streaming transmisie) de muzica, ce va avea loc in vara, intrucat compania americana ar putea convinge firmele de profil sa renunte la colaborarea cu serviciile gratuite, spun surse citate de Financial Times.

Comisia Europeana pare aproape de a amenda Google in ancheta demarata in 2010

Comisia Europeana este aproape de a ajunge la o concluzie in ancheta demarata in 2010 contra Google care este acuzata de abuz de pozitie dominanta. WSJ scrie ca oficialii CE par sa fie aproape de a decide ca trebuie sa aplice o amenda, dupa ce mai multe runde de negocieri au esuat. Comisia a deschis in noiembrie 2010 o ancheta formala impotriva Google si in total 16 companii acuza gigantul web de practici prin care isi inlatura concurenta si isi promoveaza propriile produse si servicii.

Comisia Europeana vrea sa elimine diferentierea regionala a preturilor digitale

Comisia Europeana vrea sa adopte o politica monetara unica privind economia digitala, eliminand restrictiile regionale si preturile preferentiale, pentru a avea Digital Single Market. Ideea din spatele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )