Libnet.ro
UNICEF

07:30

Surse: Comisia Europeana verifica afacerile Apple cu mai multe case de discuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Comisia Europeana verifica afacerile Apple cu mai multe case de discuri

Comisia Europeana verifica acordurile pe care le-a incheiat Apple Inc. cu mai multe case de discuri pentru lansarea serviciului de streaming transmisie) de muzica, ce va avea loc in vara, intrucat compania americana ar putea convinge firmele de profil sa renunte la colaborarea cu serviciile gratuite, spun surse citate de Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana pare aproape de a amenda Google in ancheta demarata in 2010

Comisia Europeana este aproape de a ajunge la o concluzie in ancheta demarata in 2010 contra Google care este acuzata de abuz de pozitie dominanta. WSJ scrie ca oficialii CE par sa fie aproape de a decide ca trebuie sa aplice o amenda, dupa ce mai multe runde de negocieri au esuat. Comisia a deschis in noiembrie 2010 o ancheta formala impotriva Google si in total 16 companii acuza gigantul web de practici prin care isi inlatura concurenta si isi promoveaza propriile produse si servicii.

Comisia Europeana vrea sa elimine diferentierea regionala a preturilor digitale

Comisia Europeana vrea sa adopte o politica monetara unica privind economia digitala, eliminand restrictiile regionale si preturile preferentiale, pentru a avea Digital Single Market. Ideea din spatele.

Comisia Europeana promoveaza o platforma software care sa stimuleze startup-urile

Comisia Europeana promoveaza masiv proiectul Fiware care consta intr-o serie de elemente software pe care startup-urile le pot utiliza pentru a-si pune in practica ideile, putand sa solicite si grant-uri de pana la 150. 000 euro, scrie EUObserver. Bugetul este de 300 milioane euro, contribuind si cateva mari companii europene de telecomunicatii.

Perchezitii la profesori din Buzau, banuiti ca au luat mita pentru a supraevalua mai multe lucrari de bacalaureat

Cel putin zece profesori din Buzau sunt, de cateva ore, in audieri, la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau, intr-un dosar de coruptie, unii in calitate de suspecti, altii de martori. Este vorba despre corectorii care au facut parte din comisia de bacalaureat de la Liceul Sportiv, din sesiunea august-septembrie 2013. Unii dintre ei ar fi luat spaga de la elevi, pentru a nota favorabil mai multe lucrari.

METEO Cod galben de vant emis pentru mai multe judete. Doua persoane au fost surprinse de avalansa in Muntii Rodnei

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de vant, fiind anuntate intensificari ale vantului ce pot depasi, la rafala, chiar si 70 de kilometri pe ora. De asemenea, in unele zone a nins, iar traficul se desfasoara cu dificultate pe anumite drumuri. Tot din cauza zapezii, doua persoane au fost surprinse de avalansa in Muntii Rodnei. Pana astazi la ora 18. 00 este in vigoare o informare de vreme rea, valabila pentru toata tara.

Patru barbati din Constanta au fost retinuti, fiind acuzati ca au obligat mai multe minore sa se prostitueze

Procurorii DIICOT au retinut patru barbati acuzati ca au racolat mai multe minore din judetele Constanta si Tulcea, pe care le-au obligat sa se prostitueze, informeaza Mediafax. Retinerile au fost facute in.

Topul alimentelor cu cele mai multe pesticide

In urma unui studiu realizat in Statele Unite ale Americii, oamenii de stiinta au realizat un top al alimentelor cu cele mai multe pesticide. Iata care sunt acestea!.

Regiotrans anunta reluarea curselor pe mai multe rute incepand de miercuri

Transportatorul privat Regiotrans a anuntat ca va relua miercuri circulatia trenurilor pe mai multe rute, dupa ce a primit certificatul de siguranta din partea Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana ASFR), urmand sa extinda circulatia progresiv si.

Buzau: Femeie retinuta dupa ce a inselat cu sume de bani functionari din mai multe judete

O femeie din Piatra Neamt a fost retinuta de politistii din Buzau dupa ce a inselat mai multi functionari din Buzau, Prahova, Bacau si Maramures, carora le cerea sa ii schimbe sume mari de bani in.

Pechezitii in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda cu aur

Politia Romana efectueaza, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala si contrabanda din municipiul Bucuresti si din judetele Prahova, Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )