Libnet.ro
UNICEF

12:30

Comisia Juridica din Senat, aviz favorabil pentru propunerea privind alegerile locale

B1 B1,
Comisia Juridica din Senat, aviz favorabil pentru propunerea privind alegerile locale

Senatorii din Comisia Juridica au avizat favorabil, in unanimitate, propunerea legislativa pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, pentru modificarea Legii administratiei publice locale nr. continuă pe B1

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov (VIDEO)

Comisia juridica din Senat a dat marti un nou aviz favorabil pentru retinerea si arestarea a fostului ministu al Finantelor Darius Valcov, informeaza B1 TV. Potrivit presedintelui Comisie juridice, Catalin.

Comisia juridica din Camera Deputatilor, aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila (VIDEO)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat luni un nou aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila, informeaza B1 TV. Astfel, dupa redactarea raportului comisiei, acesta va transmis catre Biroul permanent al.

Comisia juridica, aviz favorabil pentru urmarirea penala si arestarea lui Valcov

Actualizare 13:28 Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil, astazi, a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru unanimitate), precum si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, a anuntat presedintele comisiei, Catalin Boboc.

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila

Marko Attila mai primeste un aviz favorabil la cererea de retinere si arestare preventiva a procurorilor DNA. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat azi cererea Parchetului de incuviintare a retinerii.

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila. Camera Deputatilor discuta miercuri cererea deputatului UDMR

Update 17. 38 -Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca raportul Comisiei juridice privind cererea Parchetului de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko.

Cererile privind urmarirea penala si arestarea lui Darius Valcov, avizate de Comisia juridica a Senatului

UPDATE - Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil, marti, a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru. Comisia juridica a votat si cererea privind retinerea.

Comisia Juridica trebuie sa intocmeasca, pana luni, raportul in cazul lui Marko Attila

Comisia Juridica din Camera Deputatilor are termen pana luni seara sa intocmeasca raportul in cazul deputatului UDMR Marko Attila, pe numele caruia exista o cerere a DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive, intr-un nou dosar penal, informeaza Agerpres.

Seful SPP, Lucian Pahontu, audiat in Comisia de aparare din Senat

Seful SPP, Lucian Pahontu, este audiat in Comisia de aparare din Senat. Audierea nu a fost anuntata, in conditiile in care astfel de sedinte sunt anuntate pe site-ul Senatului. Potrivit unor surse ale Antena.

Comisia Juridica, aviz pozitiv pentru arestarea lui Valcov

Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil, marti, a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, informeaza Mediafax.

Comisia juridica a decis: Darius Valcov va fi urmarit penal

Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )