Libnet.ro
UNICEF

06:30

Compania lui Gruia Stoica spune ca Ministerul Transporturilor nu i-a returnat garantia de 10 milioane euro de la licitatia pentru privatizarea CFR Marfa

Hotnews Hotnews,
 Compania lui Gruia Stoica spune ca Ministerul Transporturilor nu i-a returnat garantia de 10 milioane euro de la licitatia pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, compania omului de afaceri Gruia Stoica, confirma informatiile cum ca Ministerul Transporturilor trebuie sa inapoieze banii de garantie in urma esecului privatizarii CFR Marfa, insa precizeaza ca societatea nu este urmarita penal si nu are instituit nici un sechestru pe bunuri. Reactia GFR vine ca urmare a informatiilor cum ca Transporturile au returnat banii companiei, desi procurorii de la DIICOT au solicitat ca banii sa fie pusi la dispozitia anchetatorilor ca masura asiguratorie intr-un proces in care este implicat Gruia Stoica. continuă pe Hotnews

Scandal la Ministerul Transporturilor. Sova i-a dat inapoi lui Gruia garantia de zece milioane de euro, in loc sa o transfere la DIICOT

Jurnalistul Cristian Turturica publica pe blogul sau un document potrivit caruia DIICOT a cerut in luna martie Ministerului Transporturilor sa ii vireze garantia de zece milioane de euro depusa de firma lui Gruia Stoica, GFR, atunci cand a incercat sa cumpere CFR Marfa. Motivul? . ) S-a dispus, prin ordonanta procurorului, aplicarea unor masuri asiguratorii pe bunurile invinuitilor Gruia Stoica, Didila Vasile si Raducan Vasile, precum si pe bunurile societatilor comerciale pe care acestia, personal sau prin interpusi, le administreaza, prejudiciul putand atinge sau depasi 10. 000 de euro.

DIICOT vrea sechestru pe conturile lui Gruia Stoica

Garantia depusa de omul de afaceri Gruia Stoica, 10 milioane de euro, atunci cand a incercat sa cumpere CFR Marfa, ar fi trebuit virate catre DIICOT, asa cum se arata intr-o solicitare a Directiei citata de jurnalistul Dan Turturica, in care se mentioneaza dispunerea aplicarii unor masuri asiguratorii pe bunurile lui Stoica.

DIICOT Iasi a pus sechestru pe mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica pentru a recupera prejudiciul suferit de stat in urma privatizarii esuate de la CFR Marfa, dar si din cauza dosarului penal pe.

Mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica, puse sub sechestru de catre procurorii DIICOT Iasi

ProcuroriiDIICOTIasi au pus mai multe bunuri, imobile si conturi ale lui Gruia Stoica sub sechestru, pentru a recupera astfel prejudiciul suferit de stat dupa esecul din privatizarea CFR Marfa.

DIICOT Iasi a pus sechestru pe mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica

Procurorii DIICOT Iasi au pus sechestru asigurator pe mai multe bunuri mobile, imobile si pe conturi ale lui Gruia Stoica, pentru a recupera prejudiciul suferit de stat in urma incercarii de privatizare a CFR Marfa, au declarat surse din DIICOT.

Omul de afaceri Gruia Stoica, in arest la domiciliu

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost plasat ieri seara in arest la domiciliu, decizia fiind luata de Curtea Suprema de Justitie, potrivit surselor din presa.

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost plasat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost plasat in arest la domiciliu. Decizia Instantei Supreme este definitiva. Seful Grupului Feroviar Roman fusese arestat la inceputul anului, pentru cumparare de.

Ministerul Transporturilor sesizeaza DIICOT, dupa ce banca Raiffeisen a refuzat executarea garantiei GFR

Ministerul Transporturilor a sesizat DIICOT, dupa ce a vrut sa execute scrisoarea de garantie emisa catre GFR de Raiffeisen pentru participarea la privatizarea CFR Marfa, iar banca a refuzat, relateaza Mediafax. DIICOT va stabili daca MT este in culpa sau decizia bancii este nelegala.

VIDEO Dan Sova: Spitalul CFR din Cluj va trece la Ministerul Transporturilor

Dan Sova a declarat, sambata, 10 mai, la Cluj, ca Ministerul Transporturilor, in fruntea caruia se afla, va prelua spitalul CFR de la Ministerul Sanatatii. Oficialul a facut o vizita la unitatea medicala inainte de conferinta de presa si a vorbit cu medicii de acolo.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )