Libnet.ro
UNICEF

05:30

Concluzia dupa Blak Friday de Romania: Nu mai asteptati Black Friday

Online Sport Online Sport,
Concluzia dupa Blak Friday de Romania: Nu mai asteptati Black Friday

Black Friday de Romania a lasat de dorit in 2015 pe segmentul IT. Majoritatea cumparatorilor au fost dezamagititi, insa magazinele s-au salvat pentru ca oamenii si-au pastrat banii pentru Vinerea Negra, sperand sa cumpere cu niste reduceri mai marilucrurile de care aveau nevoie. Nu au gasit, dar au cumparat strangand din dinti. Pentru 2016 lucrurile trebuie sa se schimbe, iar daca nu se schimba cumparatorii trebuie sa nu uite ce a fost acum si sa taxeze la anul. continuă pe Online Sport

Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane

Reduceri eMAG sunt foarte usor de gasit in aceste zile, iar in acest articol vi le prezentam pe cateva dintre cele mai interesante. Black Friday 2015 va aduce reduceri considerabile la eMAG. Anul trecut, eMAG a vandut 420. 000 de produse si a inregistrat 1,1 milioane de vizite de pe dispozitive mobile. Magazinul online a incasat [] Reduceri eMAG de Black Friday: cele mai bune oferte la telefoane Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

2015, cel mai slab Black Friday din Romania

Black Friday-ul din Romania, de pe 20 noiembrie, a insemnat pe partea de electronice telefoane, gadgeturi, laptop-uri, tablete etc) cea mai slaba oferta de cand a fost introdus la noi in tara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )