Libnet.ro
UNICEF

07:45

Conducerea PSD decide, astazi, candidatul partidului la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conducerea PSD decide, astazi, candidatul partidului la prezidentiale

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Sprijinul ALDE si al PRO Romania este important, dar PSD e hotarat sa mearga in alegeri si sa le castige ---- * ACTUALIZARE Primarul general Gabriela Firea a declarat, astazi, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie. continuă pe Ziarul Bursa

Conducerea PSD decide candidatul partidului la prezidentiale

Conducerea PSD se reuneste marti, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul partidului la alegerile prezidentiale, care urmeaza sa fie validat de catre Congres pe 3 august. Astfel, Biroul.

PSD decide azi candidatul la prezidentiale. Surse: Dancila are sprijin masiv in CEX. Ce i-a cerut premierul lui Tariceanu

Viorica Dancila e sustinuta de aproape toti liderii de filiale pentru candidatura la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. De partea Gabrielei Firea e doar Paul Stanescu, liderul PSD Olt.

PSD isi anunta astazi candidatul la prezidentiale. Dancila, tot mai aproape de intrarea in cursa pentru Cotroceni

PSD urmeaza sa anunte marti, cu trei luni si jumatate inainte de alegerile prezidentiale, cine va fi candidatul partidului, toate informatiile de pana acum indicand ca in cursa va intra Viorica Dancila.

Liviu Plesoianu catre conducerea PSD: Cat de frica va este de un om liber?

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a insinuatpe pagina sa de Facebook ca libertatea ar fi cea care lipseste in randul conducerii social-democrate de astazi. in opinia sa, lipsa de democratie ar fi principal.

Comitetul Executiv al PSD discuta desemnarea candidatului pentru prezidentiale

Comitetul Executiv al PSD se reuneste, marti, pe ordinea de zi aflandu-se desemnarea candidatului pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )