Libnet.ro
UNICEF

05:00

Confruntari intre soldati si Statul Islamic. Cel putin 23 de persoane au murit

Antena3 Antena3,
Confruntari intre soldati si Statul Islamic. Cel putin 23 de persoane au murit

Cel putin 23 de membri ai fortelor de securitate au murit marti in doua atentate sinucigase si in confruntari cu jihadistii din gruparea Stat Islamic SI), in provincia Al-Anbar din vestul Irakului, au. continuă pe Antena3

Statul Islamic, la frontierele Arabiei Saudite

Arabia Saudita este in stare de alerta pentru prevenirea unor posibile atacuri teroriste dupa ce doi inalti ofiteri ai politiei de frontiera au fost ucisi intr-un atac sinucigas, in timp ce in tara persista incertitudinea privind starea de sanatate a regelui Abdallah, internat pentru o pneumonie. Gardianul locurilor sfinte ale Islamului si principalul producator de petrol din lume, amenintat de jihadistii Statului Islamic, regatul saudit a luat masuri speciale de securitate la frontiera cu Irakul.

Opt agenti sub acoperire ai politiei irakiene au fost executati de Statul Islamic

Opt politisti irakieni au fost executati de Statul Islamic dupa ce se infiltrasera in organizatie si incercau sa ajute la pozitionarea teroristilor pentru a fi vizati de atacurile aeriene.

Statul Islamic a eliberat majoritatea barbatilor rapiti vineri

Potrivit unui ofiter al serviciilor de informatii si unui oficial local, 162 dintre cele 170 de barbati capturati vineri de islamistii gruparii Statul Islamic au fost eliberati.

Jihadistii gruparii Statul Islamic au eliberat zeci de barbati rapiti vineri, in Irak

Jihadistii gruparii Statul Islamic SI) au eliberat sambata zeci de barbati capturati cu o zi inainte in nordul Irakului, potrivit unor responsabili si locuitori, informeaza AFP. Potrivit unui.

Gruparea jihadista Statul Islamic a rapit peste 150 de civili in nordul Irakului

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a rapit aproape 170 de civili in nordul Irakului pentru ca au ars steagul organizatiei considerate de o parte din organismele internationale drept terorista, a declarat sambata un oficial al fortelor de securitate irakiene, potrivit Agerpres care citeaza Deutsche Presse Agentur DPA).

UPDATE Gruparea Statul Islamic a rapit peste 150 de civili in nordul Irakului. Dupa o zi de interogatorii, majoritatea au fost eliberati

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a rapit aproape 170 de civili in nordul Irakului pentru ca au ars steagul organizatiei considerate de o parte din organismele internationale drept terorista, a declarat sambata un oficial al fortelor de securitate irakiene, potrivit Agerpres care citeaza Deutsche Presse Agentur DPA).

Irak: 170 de persoane au fost rapite de combatantii gruparii Statul Islamic

Peste 100 de persoane in doua sate din nordul Irakului au fost rapite de membrii gruparii Statul Islamic care sustin ca sunt in cautarea persoanelor care au incendiat steagurile SI, potrivit autoritatilor.

UPDATE: Grav accident feroviar in Brazilia. Cel putin 158 de raniti

Coliziunea a doua trenuri a dus la ranirea a cel putin 139 de persoane la periferia statului brazilian Rio de Janeiro. Accidentul a avut loc luni seara, in jurul orei 20. 20 ora Romaniei), in comuna Mesquita, la 34 de kilometri de centrul orasului Rio de Janeiro. Un total de 158 de persoane au fost ranite usor in coliziunea a doua trenuri la periferia statului brazilian Rio de Janeiro, luni seara, au anuntat autoritatile, citate de AFP. Dintre cele 158 de persoane spitalizate, sapte sunt in continuare in spital) si starea lor este stabila, se arata intr-un comunicat al spitalului din Nova Iguacu, remis marti AFP.

UPDATE: Grav accident feroviar in Brazilia. Cel putin 139 de raniti

Coliziunea a doua trenuri a dus la ranirea a cel putin 139 de persoane la periferia statului brazilian Rio de Janeiro. Accidentul a avut loc luni seara, in jurul orei 20. 20 ora Romaniei), in comuna Mesquita, la 34 de kilometri de centrul orasului Rio de Janeiro.

2014, al doilea an sangeros din ultimul deceniu. Cel putin 138 de jurnalisti au fost ucisi

Cel putin 138 de jurnalisti au fost ucisi in anul care tocmai s-a incheiat, cei mai multi dintre ei in Siria, 2014 fiind astfel cel de-al doilea an sangeros, din ultimul deceniu, pentru cei care lucreaza in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )