Libnet.ro
UNICEF

05:30

Consiliul Concurentei a amendat 14 companii din domeniul electronicelor si electricelor cu suma de 13 milioane de euro

B1 B1,
Consiliul Concurentei a amendat 14 companii din domeniul electronicelor si electricelor cu suma de 13 milioane de euro

Consiliul Concurentei a dat amenzi usturatoare pentru mai multe firme din domeniul vanzarii de electronice si electrice. Astfel, 14 companii au fost amendate cu aproape 13 milioane de euro pe motiv ca au incheiat. continuă pe B1

Consiliul Concurentei a amendat 14 companii de produse electrocasnice

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare de 56,5 milioane lei 12,7 mil. euro) 14 companii din domeniul vanzarii de electronice si electrice, pentru incheierea de intelegeri anticoncurentiale in cadrul campaniilor de tip buy-back, cea.

Consiliul Concurentei a amendat 14 companii pentru Rabla la electrocasnice. Arctic, Philips, Whirlpool si Electrolux, printre cele sanctionate

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare de 56,5 milioane lei 12,7 mil. euro) 14 companii din domeniul vanzarii de electronice si electrice, pentru incheierea de intelegeri anticoncurentiale in cadrul campaniilor de tip buy-back, cea mai mare sanctiune, de 24 milioane de lei, revenind Arctic.

Consiliul Concurentei a amendat 14 companii de produse electrocasnice cu 56,4 milioane lei

Consiliul Concurentei CC) a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 56. 840 lei aproximativ 12,7 milioane euro) 14 companii membre ale asociatiilor ROREC si ECOTIC pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale in cadrul campaniilor de tip buy-back, se arata intr-un comunicat de presa.

Concurenta a amendat 14 grei din electrocasnice pentru campaniile de buy-back

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de circa 12,7 mil. euro 14 companii member ale asociatiilor Rorec si Ecotic pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale in cadrul campaniilor de tip buy-back.

14 companii care comercializeaza electronice, amendate de Consiliul Concurentei.

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 56. 840 lei aproximativ 12,7 milioane euro) 14 companii membre ale asociatiilor ROREC si ECOTIC pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale in cadrul campaniilor de tip buy-back. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei pe pietele comercializarii de echipamente electrice si electronice EEE) si a gestionarii deseurilor acestora DEEE), se arata intr-un comunicat al institutiei. Astfel, opt companii membre .

UPDATE 14 companii membre in asociatiile ROREC si ECOTIC au fost amendate cu aproape 12,7 milioane de euro pentru intelegeri anticoncurentiale n cadrul campaniilor de tip buy-back la electrocasnice /ECOTIC sustine ca decizia autoritatii este nejustificat

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 56. 840 lei aproximativ 12,7 milioane euro) 14 companii membre ale asociatiilor autorizate pentru colectarea deseurilor ROREC si ECOTIC, pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale in cadrul campaniilor de tip buy-back, a anuntat joi autoritatea. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei pe pietele comercializarii de echipamente electrice si electronice EEE) si a gestionarii deseurilor acestora DEEE). UPDATE Asociatia ECOTIC sustine intr-un punct de vedere transmis HotNews. ro ca decizia autoritatii este nejustificata, neexistand intelegeri anticoncurentiale intre companiile membre participante la campaniile buy-back. Asociatia a mai precizat ca va sprijini membrii care vor decide sa atace aceasta decizie prin prezentarea pozitiei si a detaliilor campaniei ECOTIC in fata instantei. Oficialii ROREC contactati de HotNews. ro nu au transmis pana acum un punct de vedere privind sanctiunea impusa de Consiliul Concurentei.

Magnat grec din domeniul media, inculpat intr-o ancheta privind o vasta frauda bancara

Dimitris Kontominas, un magnat grec din domeniul media, proprietarul unui post de televiziune, a fost inculpat miercuri intr-o ancheta privind o vasta frauda bancara in cadrul Bancii postale elene TT), fiind.

[P] Accesibilitate, rapiditate, cresterea competitivitatii. Manageri din domeniul fabricarii maselor plastice vorbesc despre beneficiile accesarii finantarilor RoSEFF si EEFF

In cazul a 10 companii romanesti din sectorul fabricarii produselor de cauciuc si mase plastice, finantarile RoSEFF si EEFF au reprezentat o oportunitate pentru cresterea competitivitatii si modernizarea liniilor de productie. Implementarea investitiilor a condus la scaderea costurilor cu energia si a facilitat accesul pe noi piete de desfacere. Ce parere au managerii romani din industria fabricarii maselor plastice despre contractarea finantarilor RoSEFF si EEFF si cum le-au ajutat acestea sa ramana pe piata in conditiile crizei economice?.

Plagiat la US Air Force. 34 de ofiteri din domeniul nuclear,demi;i pentru plagiere la un examen.

34 de ofiteri ai Fortelor Aeriene americane, insarcinati cu controlul rachetor nucleare intercontinentale ICBM), au fost demi;i pentru plagiere la un examen. Acesti 34 de ofiteri, stationati la baza de rachete din Malmstrom Montana), sunt acuzati ca au plagiat schimband raspunsuri, la un examen lunar de evaluare a competentelor, informeaza Mediafax. Ei reprezinta aproximativ 20 la suta din numarul ofiterilor insarcinati cu controlul si o posibila lansare a celor 150 de rachete nucleare de .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )