Libnet.ro
UNICEF

00:07

Constructia fabricii Tesla din Germania a fost suspendata din cauza serpilor si soparlelor aflate in hibernare

Adevărul Adevărul,
Constructia fabricii Tesla din Germania a fost suspendata din cauza serpilor si soparlelor aflate in hibernare

Tesla a taiat o padure de pini pentru a construi prima sa fabrica din Europa la Brandenburg, in Germania, dar lucrarile au fost suspendate de o autoritate de mediu din aceasta tara si nu vor putea fi reluate pana cand compania americana nu va dovedi ca lucrarile sale nu afecteaza serpii si soparlele aflate in hibernare in zona respectiva, relateaza CNBC. continuă pe Adevărul

Tesla are cu ce, dar n-are cu cine: de ce nu gaseste Elon Musk angajati pentru uzina din Germania

Tesla, compania lui Elon Musk, se pregateste sa demareze productia in uzina din Germania. Numai ca intampina cateva probleme pe drum. Tesla are planuri mari cu uzina din Germania, de.

Presedintele unei sectii de votare din Alba, testat pozitiv pentru COVID-19. Activitatea a fost suspendata temporar pentru dezinfectie

In satul Tauni, comuna Valea Lunga din judetul Alba, presedintele Sectiei de votare nr. 429 a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar activitatea a fost suspendata pentru o jumatate de ora, in cursul zilei de.

Dacia primeste inca o lovitura la final de an. Ce se intampla cu masinile sale din Germania

Cu toate ca in octombrie piata auto din Germania anunta o crestere, noile tendinte spun cu totul altceva. Unul din marii producatori, Renault, pe segmentul de low cost are mari probleme pe piat germana. Modelele Dacia Renault au resimtit o scadere in vanzari. Aceste scaderi obliga constructorul francez sa-si regandeasca strategiile. Dacia Renault pierderi pe .

De ce Tesla gaseste greu oameni pentru noua sa uzina din Germania

Tesla Motors vrea ca in vara lui 2021 sa inceapa productia auto la uzina de langa Berlin, dar nu gaseste oameni atat de usor cum si-au imaginat managerii americani, si mai ales Elon Musk. Sunt mai multe explicatii, de la faptul ca inginerii foarte buni deja au job-uri de care sunt multumiti si pana la atmosfera din uzina care nu pare a fi deloc grozava.

Science Report: A fost identificata cauza celei mai mari extinctii in masa din istoria Pamantului

Acum aproximativ 225 de milioane de ani, la sfarsitul perioadei geologice a Permianului si inceputul Triasicului, trei sferturi din fauna terestra si 95% din viata din ocean au disparut in doar cateva mii de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )