Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un copil de 12 ani din Constanta s-a electrocutat dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren sa faca selfie

Hotnews Hotnews,
 Un copil de 12 ani din Constanta s-a electrocutat dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren sa faca selfie

Un copil in varsta de 12 ani, din localitatea constantana Valu lui Traian, a ajuns, duminica, in stare grava la spital, cu arsuri pe aproape tot corpul dupa ce a fost electrocutat cand a urcat pe un vagon de tren sa isi faca un selfie, transmite corespondentul MEDIAFAX. continuă pe Hotnews

UPDATE Un copil de 12 ani din Constanta s-a electrocutat dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren sa faca selfie / Acesta a fost transportat la Bucuresti

Un copil in varsta de 12 ani, din localitatea constantana Valu lui Traian, a ajuns, duminica, in stare grava la spital, cu arsuri pe aproape tot corpul dupa ce a fost electrocutat cand a urcat pe un vagon de tren sa isi faca un selfie, relateaza Mediafax. Acesta a fost dus de urgenta la un spital din Bucuresti, cu un elicopter SMURD.

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns la spital cantarind doar sase kilograme, a murit

Fetita de 12 ani din Botosani, care a ajuns in stare grava la spital cu o greutate de doar sase kilograme, a murit. Copila a pierdut lupta cu viata la doar cateva zile dupa.

Un copil de 12 ani s-a electrocutat in timp ce isi facea selfie de pe un vagon

Un baiat de 12 ani s-a electrocutat dupa ce s-a urcat pe un vagon pentru a-si face selfie. Copilul s-a ales cu arsuri pe 80% din suprafata corpului si a fost intubat, fiind transportat la spital.

Incident grav in Constanta. Un copil de 12 ani s-a electrocutat in gara. Baiatul are arsuri pe 80% din corp

Un copil de aproximativ 12 ani, din Valu lui Traian, este in stare grava, dupa ce a fost electrocutat, in zona liniilor de cale ferata. Incidentul a avut loc, duminica, 10 martie a. c. , in jurul orei 15,00, in.

Fetita care a ajuns la spitalul din Botosani cantarind doar 6 kilograme la 12 ani a murit

Inspectoratul de Politie Botosani a deschis o ancheta dupa ce fata de 12 ani din Monoleasa, care cantarea doar 6 kilograme, internata in urma cu doua saptamani in sectia de ATI a Spitalului din Botosani, a murit, transmite corespondentul Mediafax.

Povestea romancei care cantarea 6 kg la 12 ani: cum a luptat pentru viata

Sfarsit trist pentru o luptatoare: fetita in varsta de 12 ani, din comuna Manoleasa, judetul Botosani, care cantarea doar sase kilograme, a murit la Spitalul de Urgenta din municipiul Botosani. Cazul romancei a impresionat mii de oameni care si-au manifestat sprijinul, dar povestea fetei nascute cu malformatii grave se incheie aici. Ramane in urma doar [] .

Un copil s-a electrocutat dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a face SELFIE. Baiatul este in STARE GRAVA

Un copil de 12 ani din judetul Constanta, s-a electrocutat, duminica dupa-amiaza, dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren din gara. Acesta este in stare grava la spital, avand arsuri pe 80 la suta din corp,.

Alerta pe mare. Unul dintre cei trei pescari disparuti este un cunoscut om de afaceri din Constanta

Un cunoscut om de afaceri din Constanta se aflaprintre cei trei pescari disparuti pe mare in ultimele 24 de ore. Acestia au iesit iilarg in ciuda avertizarii de cod galben de vant si nu.

Tariceanu: in ultimii 12 ani s-a facut o justitie selectiva, pentru a elimina elitele

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca in ultimii 12 ani in Romania s-a facut o justitie selectiva, cu scopul de a elimina elite intelectuale, oameni obisnuiti si politicieni.

Tariceanu: Justitia selectiva din ultimii 12 ani, facuta pentru a elimina elite, este un grav regres

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, lider al ALDE, a declarat sambata ca justitia selectiva din ultimii 12 ani, care a fost facuta pentru a elimina elite intelectuale, este un grav regres, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )