Libnet.ro
UNICEF

13:30

Copil de 8 ani agresat de un pedofil intr-un lift din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Copil de 8 ani agresat de un pedofil intr-un lift din Bucuresti

Baiatul de 8 ani a fost abordat de un barbat necunoscut in fata unui bloc din Capitala. Individul a intrat cu baiatul in lift si l-a agresat sexual. continuă pe Antena3

Scene de groaza in liftul unui bloc din Capitala. Copil de 8 ani, agresat sexual de catre un barbat. Ce au descoperit politistii

Politia Capitalei a anuntat retinerea unui barbat suspect ca a agresat fizic un copil in varsta de 8 ani, cu o saptamana in urma. Potrivit primelor informatii, nenorocirea s-ar fi produs chiar in liftul unui bloc aflat in sectorul 6 din Bucuresti. Copilul a fost supus mai multor chinuri Potrivit datelor oferite de politie, cercetarile .

Copil de 8 ani, agresat sexual de un barbat in liftul unui bloc din Sectorul 6

Politia Capitalei anunta ca a retinut un barbat suspectat ca saptamana trecuta a agresat sexual un copil in varsta de 8 ani, in liftul unui bloc din Sectorul 6.

Trei tineri din Bucuresti au pus pe jar salvamontistii pentru ca voiau sa ajunga cat mai repede si fara efort la masina parcata in Padina (FOTO)

Trei baieti de 20 de ani din Bucuresti au pus pe jar salvamontistii din Busteni, Dambovita si Prahova degeaba. Ei au spus la telefon ca unul dintre ei a cazut pe poteca turistica intre Omu si Babele si.

Fiul lui Adrian Nastase, umilit intr-un restaurant de fite din Bucuresti. Ce a patit in public

Fiul lui Adrian Nastase a fost umilit intr-un restaurant de fite din Bucuresti. Mihnea, fiul cel mic al fostului premier, a fost refuzat de catre restaurantul unde vroia sa ia masa alaturi de sotia sa si o prietena de-a lor, din cauza regulilor sanitare. Mihnea Nastase, fiul lui Adrian Nasase, nu a fost lasat sa .

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, luni, in zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu

Reprezentantii companieiE-Distributie Muntenia au anuntat ca alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, luni, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a as.

Gigi Becali, sfidator in traficul din Bucuresti. A incalcat toate regulile de circulatie cu bolidul de lux (FOTO)

Gigi Becali a incalcat toate regulile de circulatiein traficul din Bucuresti. Omul de afaceri se afla la volanul Bentley-ul in valoare de 250. 000 de euro, cu care a trecut pe rosu,a virat stanga pe li.

Politistii bucuresteni au retinut un pedofil care a agresat sexual un copil, intr-un lift din Sectorul 6

Un pedofil care a agresat un copil intr-un lift din Bucuresti a fost retinut, luni. Agresiunea a avut loc saptamana trecuta, in liftul unui bloc din Sectorul 6. Victima are 8 ani.

Un copil de opt ani ar fi fost agresat sexual de un barbat in liftul unui bloc din Bucuresti. Agresorul a fost retinut

Politia Capitalei a anuntat luni dupa amiaza ca un copil in varsta de opt ani ar fi fost agresat de un barbat in liftul unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. in urma incindentului, barbatul a fost.

Cursurile in scolile din Bucuresti raman in scenariul rosu de functionare

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a decis, in sedinta de astazi, ca pentru unitatile de invatamant preuniversitar, cursurile sa se desfasoare in continuare online, cele fata in fata fiind suspendate.

ASTAZI Comitetul pentru Situatii de Urgenta decide scenariul de functionare a scolilor din Bucuresti pentru urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele 14 zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )