Libnet.ro
UNICEF

06:00

CORONAVIRUS |Demisii in lant, in plina epidemie de COVID-19. Spitalul din Deva a ramas fara manager si director

B1 B1,
CORONAVIRUS |Demisii in lant, in plina epidemie de COVID-19. Spitalul din Deva a ramas fara manager si director

La sfarsitul lunii martie, Managerul Spitalului Judetean Deva de la vremea respectiva, Daniela Rosca, a fost suspendat din functie, din cauza felului in care a gestionat situatia raspandirii infectiei cu noul. continuă pe B1

Pacienta decedata de coronavirus, ignorata la Spitalul din Arad: Au lasat-o sa moara ca un caine. Niciun medic nu a fost pe la ea!

Acuze grave la Spitalul Municipal din Arad. O femeie de 53 de ani internata cu diabet si probleme la inima a murit dupa ce a fost infectata cu COVID.

Greseala penala: un consilier local a postat pe Facebook lista medicilor confirmati pozitiv cu coronavirus la spitalul din oras

Un consilier local din Campulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal dupa ce a postat pe Facebook o lista cu personalul medical al spitalului din localitate infectat cu coronavirus.

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )