Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus prezent in ape uzate, la Milano si Torino, inca din decembrie 2019

România Liberă România Liberă,
Coronavirus prezent in ape uzate, la Milano si Torino, inca din decembrie 2019

Noul coronavirus era prezent in apele uzate la Milano si Torino, in nordul Italiei, inca din decembr. continuă pe România Liberă

Coronavirusul era prezent in apele uzate din Milano si Torino inca din decembrie 2019, desi primul caz din Italia era confirmat abia in februarie 2020. Ce arata studiul Institutului Superior de Sanatate

Un studiu realizat de Institutul Superior de Santate din Italia arata ca urmele coronavirusului SARS-CoV-2 erau deja prezente in apele uzate din Milano si Torino inca din decembrie 2019, desi primele cazuri de.

UPDATE Italia: Coronavirusul, prezent in apele uzate din Milano si Torino din decembrie 2019 (studiu)

Noul coronavirus era prezent in apele uzate din Milano si Torino, in nordul Italiei, inca din decembrie 2019, cu doua luni inainte de primul caz detectat oficial in tara, arata un studiu al Institutului italian al Sanatatii ISS), citat de AFP.

Coronavirus: Apple isi inchide mai multe magazine din Statele Unite

Apple isi va inchide din nou magazinele din SUA care se confrunta cu un recul in cazurile de coronavirus, decizie usor sanctionata la Bursa de Valori. Multinationala va inchide temporar 11 magazine, dintre care sase in Arizona, doua in Florida si trei in Carolina de Nord si de Sud.

CORONAVIRUS. Cehia, cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de cazuri noi de COVID-19

Cresc din nou cazurile de Covid-19 in tarile europene. Cehia a raportat vineri cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de noi infectari cu noul coronavirus. S-au depasit 100 de cazuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )