Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosette Chichirau: Romanii care vin acasa trebuie primiti cu bratele deschise. inteleg riscurile, dar ei trebuie ajutati

Adevărul Adevărul,
Cosette Chichirau: Romanii care vin acasa trebuie primiti cu bratele deschise. inteleg riscurile, dar ei trebuie ajutati

Deputatul USR Cosette Chichirau i-a transmis un mesaj ministrului de Interne Marcel Vela in care ii transmite sa se pregateasca pentru a-i primi pe romanii din diaspora acasa. Aceasta a adaugat ca inteleg riscurile pe care le poate genera venirea catorva zeci de mii de romani acasa, insa subliniaza ca acestia ar trebui primiti cu bratele deschise. continuă pe Adevărul

Vela: Toate persoanele care vin din tari cu cel putin 500 de cazuri de coronavirus trebuie sa se autoizoleze 14 zile

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat ca toate persoanele care vin in Romania din tari unde sunt confirmate cel putin 500 de cazuri de infectie cu COVID-19 trebuie sa se izoleze la domiciliu timp de 14 zile.

Coronavirus. Fake news - Sunt hoti imbracati in medici care vin sa va faca teste Avertisment al Politiei Romane

Politia Romana avertizeaza ca este o perioada favorabila pentru fake news, iar in acesta categorie se incadreaza si mesajul Sunt hoti imbracati in medici sau persoane care vin sa va faca teste medicale sau sa dezinfecteze casele.

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze.

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Romanii nu mai vin acasa prin Vama Nadlac

Vama Nadlac este pustie, dupa haosul de ieri, cand peste 10. 000 de oameni au asteptat cu orele pentru a completa formulare si sa fie consultati de medicii de la DSP.

COVID-19 |Blue Air suspenda zborurile si lanseaza un program nou pentru romanii care vor sa se intoarca in tara

Blue Air suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa, ca urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei. in plus, Blue Air introduce programul Te aducem acasa, in.

Coronavirus: Toate persoanele care vin din zone cu minimum 500 de cazuri de COVID-19 vor fi izolate la domiciliu Se inchid targurile de masini

Toate persoanele care intra in Romania din tari in care au fost confirmate cel putin 500 de cazuri de COVID-19 vor fi izolate la domiciliu pentru 14 zile, masura urmand sa fie luata incepand de duminica seara, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela. O alta decizie este inchiderea targurilor de masini. De luni Romania intra in stare de urgenta. Marcel Vela: Stiu ca presupune schimbarea modului de viata, dar si un moment de frica sau neintelegere Fac apel la calm si solidaritate.

Parintii care stau acasa cu copiii cat se inchid scolile vor fi platiti limitat de la serviciu

Parintii care vor sa beneficieze de noua lege privind acordarea unor zile libere parintilor pentru s.

MAE: Romanii care se afla la granita dintre Ungaria si Austria vor avea acces incepand cu ora 12.00, pana la eliminarea blocajului

Cetatenii romani care se mai afla la granita dintre Austria si Ungaria vor ajunge in Romania in cursul zilei de miercuri, dupa o noua discutie avuta de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, cuomologul.

Ungaria face trasee speciale pentru romanii care se intorc in tara. MAE: masura este valabila doar opt ore

Opt ore au la dispozitie romanii blocati la granita dintre Austria si Ungaria ca sa tranziteze teritoriul maghiar pentru a ajunge in tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )