Libnet.ro
UNICEF

08:45

COSTEL ALEXE: Cele 374 de hectare din padurea Baneasa vor deveni padure de protectie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COSTEL ALEXE: Cele 374 de hectare din padurea Baneasa vor deveni padure de protectie

Toate cele 374 de hectare din padurea Baneasa care sunt in proprietatea statului, in administrarea Romsilva, vor ajunge doar padure de protectie, incepand din luna martie a acestui an, a anuntat, miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

ALEXE, DESPRE TAIERILE DIN PADUREA BANEASA: O echipa a Corpului de control se va deplasa pe teren

Corpul de control al ministrului Mediului se va deplasa, marti, in padurea Baneasa, pentru a verifica legalitatea taierilor de copaci semnalate acolo, a anuntat, luni seara, la Digi 24, ministrul de resort, Costel Alexe.

Ministrul Mediului se duce sa cerceteze taierile din Padurea Baneasa VIDEO

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a afirmat luni ca taierile din Padurea Baneasa sunt conforme cu amenajamentul silvic si a anuntat ca miercuri va merge acolo.

Programul Rabla incepe in martie. Ministrul Costel Alexe: Pentru 2020 ne propunem un numar de minim 60.000 de vouchere

Costel Alexe, ministrul Mediului, a anuntat ca Programul Rabla Clasic va demara in luna martie, iar numarul de vouchere va fi de cel putin 60. 000, potrivit Agerpres. Programul Rabla este cel mai vechi.

Zeci de arbori din Padurea Baneasa au fost pusi la pamant de la inceputul anului

Zeci de arbori din Padurea Baneasa au fost pusi la pamant de la inceputul anului, actiunea fiind surprinsa in mai multe poze si filmulete postate pe retelele de socializare. Pe panourile amplasate in padure se arata ca este vorba despre o exploatare forestiera facuta de Ocolul Silvic Bucuresti, in baza unei autorizatii emise pe 16 decembrie 2019, pe o suprafata de 24,4 ha. Potrivit panoului urmeaza sa fie exploatata o cantitate de 576 mc de lemn, lucrarile fiind de raritura, adica de intretinere. Un alt panou arata lucrari de exploatare pe o suprafata de circa 14 hectare, cu un volum de 17 mc.

Costel Alexe: Noul sef al Garzii de Mediu va fi functionar public, fara apartenenta politica

Noul sef al Garzii Nationale de Mediu va fi functionar public si, din acest motiv, nu va avea aparte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )