Libnet.ro
UNICEF

09:45

COVID-19. A fost inregistrat primul deces al unui bolnav de coronavirus din Dambovita. Ce alte suspiciuni exista

Adevărul Adevărul,
COVID-19. A fost inregistrat primul deces al unui bolnav de coronavirus din Dambovita. Ce alte suspiciuni exista

Victima este un barbat in varsta de 57 de ani, din comuna damboviteana Corbii Mari, care, a fost confirmat in urma cu cateva zile. Decesul a survenit la terapie intensiva, acolo unde se afla in stare grava. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |A fost inregistrat primul deces inregistrat in Arabia Saudita

Arabia Saudita a inregistrat primul deces provocat de noul coronavirus pe teritoriul sau. Este vorba de un barbat afgan, in varsta de 51 de ani, care a murit luni seara in orasul Medina, acesta fiind prima.

Al saselea deces al unui pacient cu coronavirus in Romania

Autoritatile au anuntat luni cel de-al saselea deces al unui pacient infectat cu coronavirus din Romania. Este vorba deun barbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a. c. in stare grava la Spitalul Judetean Arad, intubat in sectia ATI. Este cel de-al treilea deces confirmat luni, tot astazi inregistrandu-se cea mai mare crestere a cazurilor noi, 143.

A fost inregistrat al 7-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus!

Cel de-al saptelea deces a fost inregistrat in aceasta seara, in Capitala.

CORONAVIRUS. Primul deces in Parlamentul European

Parlamentul European a raportat, luni, primul deces al unui angajat al institusiei din cauza coronavirusului. Este vorba de un angajat contractual in DG ITEC, Directoratul General pentru Sustinerea.

COVID-19 |A fost inregistrat al 18-lea deces, la o femeie in varsta de 76 ani, din judetul Cluj

A fost inregistrat un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, fiind cazul numarul 18 la nivel national.

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus in Romania - un barbat de 70 de ani intors din Italia si internat la Craiova

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost inregistrat marti dimineata in Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani intors din Italia si internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autoritatilor, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II, precizeaza sursa citata.

Primul deces din cauza infectiei cu coronavirus in Parlamentul European

Un angajat al Parlamentului European, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza infectiei cu coronavirus.

Primul deces cauzat de Covid-19 la Cluj, o pacienta de 76 de ani. Ce alte afectiuni avea

O femeie de 76 de ani din judetul Cluj este primul pacient decedat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit Digi 24. Acesta ar trebui transferat intr-un spital care poate trata astfel de pacienti,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )