Libnet.ro
UNICEF

09:30

Covid-19. Marea Britanie ia masuri nemaiintalnite din al Doilea Razboi Mondial: Premierul cere ajutorul producatorilor auto pentru a produce aparatura medicala

B1 B1,
Covid-19. Marea Britanie ia masuri nemaiintalnite din al Doilea Razboi Mondial: Premierul cere ajutorul producatorilor auto pentru a produce aparatura medicala

In lupta cu coronavirusul, Marea Britanie apeleaza la solutii nemaiintalnite din Al Doilea Razboi Mondial. Biroul premierului Boris Johnson face apel la producatorii auto si firmele de inginerie pentru a gasit o. continuă pe B1

Marea Britanie anunta masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus

Marea Britanie adopta mai multe masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus, intre care se numara evitarea contactelor intre persoane si deplasarile care nu sunt necesare.

Ce masuri de limitare a epidemiei va lua Marea Britanie: anuntul facut de Boris Johnson

Premierul britanic a cerut cetatenilor sa renunte la calatoriile care nu sunt urgente si sa evite locurile aglomerate precum barurile si cluburile in contextul cresterii numarului de infectii in Marea Britanie, singura tara europeana care nu a luat pana acum masuri drastice de limitare a epidemiei desi a inregistrat peste 1. 500 de cazuri.

Coronavirus: De ce Marea Britanie nu inchide scolile ca in alte tari?

Multe tari iau masuri dure pentru a impiedica raspandirea coronavirusului, inclusiv inchiderea scolilor, oprirea adunarilor in masa si restrictii severe de calatorie. Dar Marea Britanie a adoptat masuri de control relativ modeste, scrie BBC.

Trump nu are coronavirus. Presedintele a restrictionat accesul in SUA si pentru Marea Britanie

Rezultatul testarii lui Donald Trump pentru COVID-19 este negativ, iar presedintele a anuntat sambata noi masuri pentru rezolvarea crizei sanitare, inclusiv extinderea interdictiei de calatorie pentru Marea Britanie si Irlanda.

Marea Britanie vizeaza sub 20.000 de decese cauzate de Covid-19 (consilier stiintific)

Marea Britanie spera ca masurile luate pentru combaterea coronavirusului vor duce la un numar sub 20. 000 de decese in urma epidemiei, a declarat marti Patrick Vallance, seful echipei de consilieri stiintifici ai guvernului britanic, potrivit Reuters.

Romania continua sa fie lada de gunoi a Europei: Un nou container cu deseuri, sosit din Marea Britanie, a fost descoperit in Portul Constanta

Politistii de frontiera din Portul Constanta Sud Agigea au depistat mati un nou container illegal de deseuri sosit din Marea Britanie in Romania. Transportatorii au incercat sa pacaleasca vigilenta.

CORONAVIRUS. Sfaturile oficiale date de Ministerul Sanatatii din Marea Britanie pentru populatie: Stai acasa, izolat, 7 zile. Nu abuzati de numarul de urgenta. Nu luati medicamente, lasati corpul sa lupte cu virusul

Marea Britanie isi sfatuieste populatia sa stea acasa daca are simptome de infectare cu coronavirus, in niciun caz sa nu mearga la farmacie sau spital. Stati acasa daca aveti una dintre urmatoarele.

Boris Johnson cere oprirea activitatilor sociale din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a cerut, luni, oprirea tuturor activitatile sociale din Marea Britanie si a ordonat persoanelor vulnerabile sa se izoleze timp de 12 saptamani, intensificand lupta cu epidemia de coronavirus care se indreapta spre perioada de varf.

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, spre indignarea cetatenilor

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, in plina criza a coronavirusului. Decizia premierul Boris Johnson este intens criticata de cetateni, potrivit The Independent.

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )