Libnet.ro
UNICEF

11:00

Crin Antonescu: Am luat act de comunicatul ANI in cazul lui Mircea Diaconu. Se va retrage de pe lista pentru europarlamentare

B1 B1,
Crin Antonescu: Am luat act de comunicatul ANI in cazul lui Mircea Diaconu. Se va retrage de pe lista pentru europarlamentare

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca a luat act de comunicatul ANI in cazul candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, iar liberalii vor actiona in consecinta, relateaza. continuă pe B1

Crin Antonescu: Daca PNL nu va lua 20% la europarlamentare eu imi dau demisia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca in situatia in care liberalii vor inregistra un scor sub 20% la alegerile europarlamentare isi va prezenta demisia din functie, dar nu inainte de a-i schimba si pe altii. Antonescu a declarat, pentru ziarul Adevarul, ca obiectivul PNL la alegerile europarlamentare este sa obtina un scor electoral de 25%, insa se poate considera ca partidul si-a atins obiectivul daca ar obtine un scor intre 23 si 24 la suta din optiuni, potrivit Mediafax.

Crin Antonescu: Rares Manescu, noul secretar general al PNL. Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in timp ce Eugen Nicolescu va prelua PNL, Bucuresti, relateaza Mediafax. Astfel, Antonescu a.

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu. Premierul nu exclude ca, pe viitor, PNL-ul sa redevina un partener, la fel cum a fost si la formarea USL-ului. Mai ales ca PSD si PNL au de continuat.

Crin Antonescu: Nu am vazut pe cineva care sa aiba o cifra mai mare decat mine la intentie de vot

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat la Ramnicu Valcea, la reuniunea liberalilor din Oltenia, ca sta cel mai bine in intentia de vot la prezidentiale si ca nu are motive sa-si caute un inlocuitor.

Crin Antonescu, la Adevarul Live de la 14.30: Ce surprize pregateste PNL in batalia pentru Cotroceni

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat, miercuri, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 30, unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

UPDATE Crin Antonescu: Daca guvernul nu reduce CAS cu cinci puncte si nu adopta neimpozitarea profitului reinvestit, motiune de cenzura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut marti guvernului sa adopte pana la 1 mai reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator si neimpozitarea profitului reinvestit, avertizand ca, in caz contrar, liberalii vor depune o motiune de cenzura.

Crin Antonescu: Dupa simulacrul, gluma de azi din Parlament aproape ca mi se pare neserios sa vorbim de motiune de cenzura

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca dupa ceea ce a vazut in Parlament la angajarea raspunderii Guvernului, considera ca ar fi neserios ca liberalii sa mai initieze o motiune de cenzura. Dupa.

Crin Antonescu: Programul de guvernare este de fapt un siropel ieftin si dulceag

Liderul PNL Crin Antonescu a criticat, marti, programul de guvernare al Guvernului, aratand ca este un siropel ieftin si dulceag, iar premierul Victor Ponta incearca sa minta poporul cu jocuri.

Crin Antonescu: Noul program de guvernare, un parfum din ala prost. Nu scapi de el daca esti in aceeasi incapere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, la Parlament, ca va hotari initierea unei motiuni impotriva Guvernului dupa angajarea raspunderii Executivului asupra programului de guvernare.

Tariceanu: Crin Antonescu a ajuns presedinte interimar si inclusiv presedinte al Senatului tot cu sprijinul PSD

Fostul liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara, la postul Antena 3, ca a acceptat functia de presedinte al Senatului pentru a duce proiectul USL mai departe, chiar daca a primit multe critici in acest sens, precizand de asemenea ca predecesorul sau, Crin Antonescu, a ajuns in aceeasi pozitie tot cu sprijinul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )