Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristi Minculescu si Iris sunt Din nou impreuna in cadrul unui turneu national: datele concertelor si pretul biletelor

Adevărul Adevărul,
Cristi Minculescu si Iris sunt Din nou impreuna in cadrul unui turneu national: datele concertelor si pretul biletelor

Cristi Minculescu si formatia Iris vor concerta din nou impreuna, pe 15 octombrie, de la ora 19. 00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, show-ul facand parte dintr-un turneu care va cuprinde 14 orase din Romania, dar si Chisinau. continuă pe Adevărul

Galati: Zeci de mii de oameni vor primi din nou apa calda. La redeschiderea sistemului de termoficare a participat si ministrul Energiei

Galatenii au primit din nou apa calda, dupa trei luni de dusuri cu apa rece. Cu toate acestea, nu toti locuitorii orasului se pot bucura de apa calda, ci doar cei care platesc in avans, transmite Digi.

Pele a fost operat din nou. Ce a patit legenda fotbalului

Fostul international brazilian Pele, in varsta de 74 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale la coloana, la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo si recuperarea decurge bine, brazilianul urmand sa.

Pretul futures al euro, din nou sub pragul de 1,10 USD

Pe piata Sibex, sedinta de la mijlocul saptamanii a adus, pentru a doua zi la rand, tranzactii pe segmentul spot, mai precis pe sistemul alternativ de tranzactionare administrat de operatorul de piata din Sibiu, unde au fost transferate 568 de actiuni ale Prodplast Imobiliare, la un pret de 5,68 lei/titlu, in stationare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )